Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 07:05

Міліціонери влаштували грубі розбірки у нічному клубі Києва

— Ми втекли з України, бо вони не люблять чорних і знущаються над людьми. Українські менти — свині, — говорить англійською Демолішн Мен, діджей із Німеччини, в інтерв"ю московському радіо. Під час розмови чоловік нервово жестикулює.

Днями відео з інтерв"ю диск-жокея розмістили на інтернет-порталі "Ютуб".

Два тижні тому Демолішн Мен, американський діджей Джекі М"юрде та Ер Джей Кілла з Москви виступали в Києві. 2 лютого вони влаштували вечірку в нічному клубі "Сінема", розташованому в приміщенні готелю "Славутич" на вул. Ентузіастів, 1, що на Русанівці.

— Вечірка була в розпалі. О четвертій ранку до клубу увірвалися з десяток міліціонерів. Діджеїв вони приперли до стіни, потім обшукали їх і повезли у відділок. Четвертого діджея — жителя столиці, який у той час був у туалеті, вдалося вивести разом із натовпом людей, — розповідає "ГПУ" відвідувачка "Сінеми" Олександра Коваль, 23 роки. — Потім ще хвилин 40 нікого не випускали із приміщення. Біля роздягальні стояв омонівець, який видавав одяг за номерками. Він перевіряв у куртках гаманці, кишені.

Дівчина каже, що міліціонери не показували документів, говорили грубощі. Кільком відвідувачам клубу поламали мобільні телефони, бо вони знімали події на камери. Перевірку міліціонери пояснювали тим, що "діджеї вживають і зберігають наркотичні засоби".

— А рейд є запланованим, такі регулярно проводять у всіх нічних клубах, — говорить Олександра.

У відділку затримані пробули з 4 до 6 ранку. О 8-й вони мали летіти до Москви. Пригода закінчилася тим, що за звільнення діджеїв організаторам їхнього виступу довелось сплатити чималу грошову заставу.

Перед тим, як пройти прикордонний контроль, діджеї сказали, що більше не приїдуть до України.

Нині вони проводять вечірки у клубах Москви, потім вирушать до Німеччини та США. Музиканти говорять, що за спільне турне чотирьох діджеїв у "Сінема" організатори домовлялися півроку.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери влаштували грубі розбірки у нічному клубі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути