Виробники "Медовухи" одержали ексклюзивний патент на технологію пом"якшення горілки натуральним медом.
Про те, що мед корисний, знають усі. А от про те, що він є неперевершеним пом"якшувачем алкоголю, здогадуються лише одиниці. Унікальні якості меду знайшли своє місце в технології виробництва горілок і настоянок ТМ "Медовуха". Кращі професіонали алкогольної галузі вдало адаптували медовий феномен у виробництві, домігшись неперевершеної м"якості алкоголю. Саме тому про горілки та настоянки "Медовуха" у народі кажуть, що вони м"якші від меду.
За словами бренд-менеджера ТМ "Медовуха" Євгена Разуваєва, протягом року фахівці низки науково-дослідних інститутів вивчали технологію виробництва горілок і настоянок ТМ "Медовуха". Експерти ретельно досліджували виробничі процеси й тестували мед, що використовується при виготовленні продукції ТМ "Медовуха". Результатом досліджень став патент N16895, що підтверджує унікальність технології виробництва продукції ТМ "Медовуха". Патент видав Державний департамент інтелектуальної власності Міністерства науки й освіти України.
Тепер можна з повним правом стверджувати, що продукція ТМ "Медовуха" унікальна й не має аналогів. Радує, що саме українські професіонали алкогольної галузі стали авторами ексклюзивної технології, що дає змогу робити горілки та настоянки м"якішими від меду.
Коментарі