субота, 22 березня 2008 07:07

Машина з убитим ніч стояла в дворі

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Криміналісти оглядають у п’ятницю, 21 березня, місце злочину в дворі на вулиці Кавказькій, 13, що на Солом’янці.
Криміналісти оглядають у п’ятницю, 21 березня, місце злочину в дворі на вулиці Кавказькій, 13, що на Солом’янці.

Майже 30 оперативників зібралися вчора в дворі по вул. Кавказькій, 13 на Солом"янці. Вони вивчали по сантиметру територію навколо гаражів.

21 березня зранку місцевий мешканець побачив у тупику біля бетонної огорожі зелене авто "Деу Сенс". Водійське місце було наполовину розкладене. На ньому — труп чоловіка з перерізаним горлом. Легковик стояв із вимкненим двигуном. Салон був заляпаний кров"ю. У дворі цієї автівки раніше не бачили.

Убитого звали Олегом Коновалом, йому було 47 років. Експерти витягли труп із салону, поклали на землю. Оглядали в рукавичках: перевертали тіло з боку на бік, вивчали, чи немає інших поранень. Знімали відбитки пальців із машини та порожньої пляшки з-під пива "Чернігівське", що знайшли за 5 м від авто. Потім кілька міліціонерів почали вивчати дахи гаражів.

— Покійника побачив о восьмій ранку власник гаража. Він викликав міліцію. Машина точно не з нашого двору, — каже Олександр Прохоров, 60 років, мешканець будинку N13.

Місце злочину вивчали до 12.30. Потім міліціонери обійшли помешкання в прилеглих будинках. Хтось розповів, що автівка їздила напередодні мікрорайоном. Окрім водія, люди бачили в машині двох чоловіків і дівчину. Потім "деу" заїхала у двір. На джинсах покійного був розстебнутий замок-блискавка. Тому правоохоронці припустили: чоловіка вбили, коли невідома жінка задовольняла його орально. Саме тоді невідомий відкрив задні дверцята й перерізав Коновалу горло.

Автомобіль не належить покійному. Ймовірно, він його орендував. На авто немає таксистських "шашечок".

— Машина стояла в цьому місці з семи вечора напередодні. Але нічого підозрілого я не розгледів. Біля гаражів увечері темно, територія навколо не освітлюється. Що там сталося — не знаю. Криків чи чогось, схожого на бійку і боротьбу, не чув, — каже Сергій Мельниченко, 50 років, мешканець будинку N13.

Зараз ви читаєте новину «Машина з убитим ніч стояла в дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути