Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2021 11:11

У Києві в закинутому автобусі замерз індус - шокуючі подробиці

У Києві у напівзруйнованому автобусі у дворі будинку № 1-Б на вул. Героїв Космосу на смерть замерз індус, який підробляв двірником. Тіло чоловіка знайшли 15 січня, цього дня було до -11°С.

Автор: "Сьогодні"
  Автобус, в якому знайшли тіло двірника
Автобус, в якому знайшли тіло двірника

Мешканці будинків називали індуса Аптаром. Вони ж і повідомили про його смерть у місцевих спільнотах Facebook.

"Аптар пропрацював двірником у районі Колібріс 2,5 роки. Увесь цей час його оббирали, віддаючи приблизно 20 відсотків платні. Але він і цьому був радий. Зарплата в Індії і того менше. Йому виділили убогий підвал, який завдяки небайдужим перетворився в житлове приміщення. Кілька днів тому не вийшов на роботу. Сусіди почали бити на сполох. Його госпіталізували з аневризмою. 2 дні лежав без свідомості на крапельницях. Тим часом ЖЕКу стало зрозуміло, що він втратить працездатність. А їм такий варіант не підходить. Звільнили його і закрили підвал. Якимось дивним способом індус із перемотаною головою знову опинився на Колібріс, можливо, "швидка" привезла. Був в одному кросівку, штанах і сорочці. Підвал був закритий, а там його телефон і весь одяг. Аптар не шукав допомоги, пішов до закинутого автобусу без вікон і помер", - написала в Facebook Лада Елоскова.

Автор: "Сьогодні"
  Підвал, де менкав двірник-індус
Підвал, де менкав двірник-індус

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець замерз на смерть - підвів Google-навігатор

Адміністрація ЖЕКу, де працював чоловік, коментувати подію відмовляється. Кажуть, нічого про це не знають.

"Йому було 37 років, родом з Індії, там у нього сім'я. Він справді допомагав нам. Отримував за роботу якісь невеликі гроші. Подейкують, що він хворів на епілепсію, міг іноді випити. Водночас був місцевим улюбленцем, а мені - як син. Коли йому стало зле, одна з двірничок викликала "швидку", його забрали в лікарню. За 2 дні начебто виписали. За іншими даними, він пішов звідти сам. Захотів повернутися в підвал на ніч, але той уже був закритий", - розповіла кореспондентам "Сьогодні" одна з двірників району.

Автор: "Сьогодні"
  Індус Аптар працював двірником
Індус Аптар працював двірником

Розслідуванням смерті іноземця займається поліція Святошинського району Києва.

"Відкрили кримінальне провадження за статтею про вбивство. Померлий дійсно офіційно не працював у цьому ЖЕКу, але мав до нього стосунок. Нам в ЖЕКу сказали, що ключі від комірчини в нього були. Можливо, слідчі зможуть перекваліфікувати статтю на "Залишення в небезпеці", - розповіла пресофіцерка Святошинського управління поліції Тетяна Мельник.

Поліція вже проінформувала представництво Індії в Україні. Дипломати пообіцяли після закінчення судово-медичної експертизи взяти на себе витрати, пов'язані з похороном загиблого.

У Нікопольській лікарні №1 стався інцидент 7 грудня. Пацієнта везли в інше місто в одній майці. Свідком інциденту став волонтер Ігор Радченко, який привіз для малозабезпечених людей у лікарні допомогу.

Зараз ви читаєте новину «У Києві в закинутому автобусі замерз індус - шокуючі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути