вівторок, 18 грудня 2007 07:13

Керівники київських районів ігнорують вказівки президента України

У п"ятницю, після підписання президентом розпорядження про відсторонення керівника Святошинської райдержадміністрації від виконання обов"язків, Володимир Мазепа й далі керував районом. Вів сесію як голова райради. Депутати розглядали зміни до бюджету, надали зеленим зонам на вул. Депутатській та Генерала Вітрука статус заповідника.

Житель району Анатолій Кирилюк, 64 роки, прийшов до голови, аби той допоміг захистити квартиру від фірми, яка викупила площу під помешканням киянина. Чоловік зустрів Володимира Мазепу в коридорі, виклав суть проблеми. Керівник району порадив подати заяву Петрові Цінику, своєму першому заступникові. Чому заяву слід писати на його ім"я, Мазепа киянину не пояснив. Уже потім Анатолій дізнався у працівників адміністрації: Мазепа тимчасово відсторонений від посади.

У Подільській райадміністрації про відсторонення керівника Євгена Романенка, 29 років, дізналися напередодні, у четвер. Прочитали про це в Інтернеті. Євген Романенко з 12 грудня — на лікарняному. Але з 12-го по 14 грудня його щодня бачили на роботі. Виконуючим обов"язки керівника Подільської РДА призначено Віктора Чорного, 39 років, заступника Романенка.

— Працюємо, як завжди. Ну то й що — керівника перевірятимуть? Йому закидають невиконання службових обов"язків. Думаю, нічого страшного, Євген Олександрович і далі працюватиме на посаді, — каже "ГПУ" Віктор Чорний.

Романенка кореспондент "ГПУ" зустрів у коридорі. Той сказав, що на нього тиснуть півроку. Останнім часом побільшало немотивованих скарг.

— Кажуть, я не виконував звернення. Якщо мене в чомусь звинувачуватимуть, матиму аргументовані й чіткі спростування та відповіді, — каже Євген Романенко. Потім він сів у "Тойоту Камрі" й від"їхав від будівлі районної влади.

Окрім Мазепи й Романенка, президент відсторонив від виконання службових обов"язків керівника Деснянського району Юрія Захаричева. А Олександра Сотникова, керівника Дніпровського району, звільнив.

Зараз ви читаєте новину «Керівники київських районів ігнорують вказівки президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути