середа, 03 вересня 2008 18:07

КамАЗ перекинувся на Троєщині

Автор: фото: Володимир ГОВОРУХА
  Пожежники у вівторок біля перекинутої вантажівки на проспекті Ватутіна. Вони приїхали дуже швидко — частина розташована поряд, на бульварі Перова
Пожежники у вівторок біля перекинутої вантажівки на проспекті Ватутіна. Вони приїхали дуже швидко — частина розташована поряд, на бульварі Перова

У вівторок близько п"ятої вечора вантажівка КамАЗ, якою керував Володимир Макієвський, врізалася в автовіз МАЗ. Після цього вона виїхала на газон і перекинулася. Це сталося за 200 м від перехрестя просп. Ватутіна та бульв. Перова.

Водій автовозу Владислав Шеломієнко, 48 років, їхав від Троєщинського ринку в бік Московського мосту у другій смузі. Віз у напівпричепі чотири пікапи "Сітроєн Берлінго".

— Раптом бачу в праве бокове дзеркало КамАЗ, який захотів обігнати мене по першій смузі. Вантажівка вдарилася в зад мого напівпричепу, від зіткнення вилетіла на бордюр і перекинулася. Я зупинився, побіг до водія. Він уже виліз із кабіни. Від перекидання у КамАЗа загорілися акумулятори. Я гасив їх вогнегасником, а потім повідбивав ломиком клеми від них. Перша смуга тут дуже вузька, ледве легкова проходить. А цей КамАЗом хотів проскочити. Не знаю, чим думав водій, здійснюючи такий маневр, — каже "ГПУ" Шеломієнко.

Свідками аварії були 24-річний Михайло Дурницький і його дружина Тетяна, 23 роки. Вони їхали на мікроавтобусі "фольксаваґен" за автовозом.

— Від зіткнення вантажівку відкинуло направо, до бровки. Машина вискочила на неї і почала повільно перекидатися на лівий бік. Ми викликали "швидку", ДАІ, а потім і пожежників. Обидві вантажівки їхали зі швидкістю 50 кілометрів на годину, — говорить "ГПУ" Михайло Дурницький.

Володимира Макієвського забрали до лікарні. У нього струс мозку та численні забої. Вантажівка зареєстрована на Київщині. У накладній написано, що водій перевозив 30 візків для клієнтів. Товар належить мережі супермаркетів "Сільпо". Його вартість — 25 тис. грн. У кабіні знайшли зошит із записами двох водіїв. Останній — від 26 серпня. Водій Ковальчук розписався, що здав технічно справну вантажівку, а Макієвський її прийняв.

Зараз ви читаєте новину «КамАЗ перекинувся на Троєщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути