Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2007 16:38

Гральний салон спалив три дитячі магазини

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Продавці ”Антошки” на Борщагівці прибирають магазин після пожежі
Продавці ”Антошки” на Борщагівці прибирають магазин після пожежі

У ПОНЕДІЛОК працівники чотирьох магазинів на Гната Юри, 7 (Борщагівка) розгрібали рештки товару. Уночі в цегляному одноповерховому будинку розмірами 30х10м сталася пожежа.

О 2.50 місцеві жителі побачили полум"я в салоні гральних автоматів "777". Одразу викликали рятувальників. Вони прибули за 10 хв. Вогонь поширився на сусідні магазини, тому пожежі присвоїли найвищий рівень небезпеки — "1 БІС".

Розповідають, полум"я бачила вся Борщагівка. О 4.08 вогонь загасили. Рятувальники кажуть, упоралися б і швидше, та заважали заґратовані вікна.

Вогонь знищив товар і офісну техніку, що належали чотирьом підприємствам — "Антошка", "Магазин дитячого одягу", "Все для дітей" та салон "777", які орендували приміщення. Дах будівлі провалився всередину.

— О третій ночі мені зателефонували з охоронного агентства. Кажуть: "Ми ваш павільйон через пожежу зняли з сигналізації". Приїхав я туди хвилин за десять. Уся будівля палала, поряд стояло, напевне, дванадцять пожежних машин, — розповідає "ГПУ" Олег Анохін, 33 роки, директор салону "Фото Альянс".

У приміщенні, яке винаймає Олег Анохін, обгорів лише дах.  Техніка та меблі навіть не закіптюжилися.

Причину пожежі ще не встановили, на згарищі працюють експерти ГУ МНС Києва. Місцеві кажуть, що загорілося через коротке замикання в салоні "777". Є інша версія — пожежу спричинив саморобний обігрівач, який використовував охоронець салону.

— У нього в каптерці була пічка — такий саморобний обігрівач. Я думаю, від нього й загорілося. Розказують, охоронець намагався загасити пожежу самотужки, але не встиг, — говорить "ГПУ" Сергій Кущак, 19 років, який працює поряд.

— У "Антошці" товару згоріло десь на 400 тисяч гривень. Нічого не врятували, — каже киянин Сергій, 24 роки, який допомагав дружині-продавщиці прибирати приміщення.

Збитки інших підприємств поки що невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Гральний салон спалив три дитячі магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути