четвер, 16 серпня 2007 07:02

Головного стоматолога звільнили через доньку Головача

МЕР Леонід Черновецький звільнив позавчора директора Київської міської стоматологічної поліклініки Анатолія Крутя.

Причина звільнення — "грубі порушення фінансово-бюджетної дисципліни", повідомляє прес-служба мерії. За словами заступника голови КМДА Ірени Кільчицької, під час перевірки Анатолій Круть відмовився надати фінансову звітність, протидіяв діяльності фахівців мерії, до перевірки довелося залучати міліціонерів. Кільчицька каже, що міліція розслідувала факти нестачі майна на 42 тис. грн. Під час перевірки встановлено: протягом 2006-го підприємство "Спеціалізований медичний центр молекулярної діагностики" безоплатно використовувало 62 кв. м комунальної площі поліклініки.

У стоматполіклініці "ГПУ" повідомили: Анатолій Круть із 10 серпня — на лікарняному. Із розмов зі співробітниками склалося враження, що колектив поважає керівника. Торік, пояснила "ГПУ" Валентина Нечипорук, 39 років, заступник директора стоматполіклініки з юридичних питань, колектив клініки опротестував у міському Господарському суді бажання мерії провести фінансову перевірку їхньої діяльності. Суд вирішив: до прийняття остаточного рішення в слуханні мерія не повинна проводити перевірок фінансового стану.

— Директора звинувачують у нестачі 42 тис. грн від оренди. Але насправді це нестача, що залишилася від попереднього директора, В"ячеслава Гальченка, який керував клінікою до Крутя. Справа в іншому. У нашій клініці з 1 серпня 1997-го по 1 лютого 2007 року працювала 33-річна Наталія Шапка, донька заступника голови КМДА Володимира Головача. Вона дуже хотіла стати першим заступником директора клініки, про це знає весь колектив. Три роки вона була в декретній відпустці, а в лютому звільнилася, — каже Валентина Нечипорук.

Тому, вважають у стоматклініці, їхні проблеми виникли через неї. Розповідають, Володимир Головач персонально приїжджав до клініки вилучати документи про нестачу 42 тис. грн.

Мерія зобов"язала управління кадрової роботи провести конкурс, аби знайти нового директора. Нині обов"язки директора поліклініки має виконувати Юрій Бабаскін, який раніше в клініці не працював. Колектив не впускає його до кабінету Анатолія Крутя.

Зараз ви читаєте новину «Головного стоматолога звільнили через доньку Головача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути