Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2007 07:08

"Арсенал" зібрав фанатів у Палаці спорту

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Публіку під час концерту в Палаці спорту ”розігрівали” шестеро професійних танцівниць
Публіку під час концерту в Палаці спорту ”розігрівали” шестеро професійних танцівниць

Майже п"ять тисяч молодих людей прийшли в неділю до Палацу спорту, що на вул. Еспланадній у центрі міста. Із футбольним клубом "Арсенал" вони відсвяткували його четверту поспіль перемогу в турнірі.

Виступали Альона Вінницька й культова група "Бум-Бокс". У цей час молодь смакувала безкоштовне пиво, солодкі напої та чіпси на другому поверсі закладу.

Охоронці пропускали фанатів до Палацу спорту по десятеро. Мовляв, щоб не було тисняви. Відвідувачі одразу прямувала до барних стійок.

— Мені два бокали пива й чіпси, — вигукує юнак із шарфом футбольного клубу "Арсенал".

— У дві руки даємо один бокал, — відповідає бармен.

— Да наливай мені два, я — фанат "Арсенала", — обурюється хлопець.

— Нє, наливай по одному, щоб усім вистачило, — долучається до розмови інший.

Попри це всім охочим не вистачило пива. Вони їли чіпси, запиваючи кока-колою. Пластиковий посуд вболівальники залишали на столах, кидали на підлогу. Потім фотографувалися з талісманом клубу "Арсенал" — "суперменом-каштанчиком". Бажаючі могли спробувати свої сили в ролі воротаря. Футболісти "Арсенала" пробивали по черзі їм пенальті. Відбивали удари доволі часто. Потім ведучий Ігор Пелех поставив на ворота молоденьку дівчинку — за те, що вона вигадала гарний віршик ("Арсенал" — до перемоги! У команди — гарні ноги!"). Нападаючий "Арсенала" Євген Селезньов, 22 роки, пробив по воротах настільки сильно, що м"яч зіпсував дівчині пишну зачіску і влетів під перекладину.

Святковій атмосфері перешкодив ядучий сморід коноплі, яку хтось закурив неподалік сходів. Миттєво з"явився наряд охоронців, які голосно обурювалися.

— Ці малолєтки-наркомани додумалися тут дурь курити, — кажуть дужі чоловіки.

Тренер "Арсеналу" Олександр Заваров пояснює: клуб організовує такі заходи для збільшення кількості фанатів.

— На останній грі нас підтримували близько шести тисяч вболівальників, — каже Заваров. — Завдяки їм ми перемагаємо. Зйомка в "Плейбої" нам теж сильно допомогла — про нас скрізь говорять. Усі хочуть отримати календар із плейболістами, — жартує він.

Фанати стверджують, що прийшли до Палацу спорту не лише через безкоштовні напої.

— Це дуже добре, що фанати можуть пограти з футболістами в футбол, поговорити, — каже киянка Олександра Смірнова, 18 років. — Ми з друзями вболіваємо за "Арсенал", бо вони — молода команда. До "Динамо" потрапити неможливо — там фанатів до футболістів не допускають. А цей клуб — наш. До гравців можна доторкнутися, а вони тут — сексуальні, з гарними ногами.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" зібрав фанатів у Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути