Ексклюзиви
пʼятниця, 03 листопада 2017 19:15

Алкоголь, їжа чи підземні ходи: куди піти в Києві на вихідних
6

Оскільки цих вихідних передбачається тепла погода, сидіти вдома - не найкращий варіант.

Тому Gazeta.ua зробила підбірку заходів, які можуть відвідати у Києві.

5 листопада, в Будинку кіно оркестр "Віртуози Києва" в романтичній обстановці при свічках зіграє твори видатних світових композиторів. Прозвучать композиції Чайковського і Моцарта, Дворжака і Равеля, Баха і Римського-Корсакова, Скорика та Амірова, П'яццолли і Кіляра, Барбера і Дініку. Ціна - від 120 грн.

  "Віртуози Києва"
"Віртуози Києва"

3-4 листопада Open Opera Ukraine представить барокову оперу Генрі Перселла "Дідона та Еней" в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал". Це буде історія про "капітуляцію пристрасті" та "падіння фейкового бога", повідомила режисер Тамара Трунова.

Постановка звучатиме відповідно до саунд-естетики минулого, а вокалісти представлять, як звучали арії за часів Лондона XVII століття. "Дідона та Еней" — одна з найкоротших в світі опер і триватиме 1 годину, але організатори обіцяють музичні сюрпризи.

  Опера "Дідона та Еней"
Опера "Дідона та Еней"
4 та 5 листопада на Десятинній, 12 відбудеться "Алкомаркет" від "Всі.Свої".
На заході буде представлена продукція від бренду Voevodka — лікери і настоянки з фруктів, прянощів і коріння, "Крамниці наливок" — наливки з вишні, журавлини, обліпихи, кизилу, крафтове пиво від "Ципи" тощо. Також на "Алкомаркеті" обіцяють напої від ресторану "Остання барикада" та закладу PR Bar.
  «Алкомаркет»
«Алкомаркет»
4-5 листопада, на арт-заводі Платформа відбудеться закриття сезону фестивалів "Вулична їжа". Організатори обіцяють смачну їжу, музей-барахолку, лекторій, літературний вечір, музичний концерт, безліч дегустацій, фотозоні і, звичайно, розваги для найменших. Ціна за вхід - 100 грн.
  Вулична їжа
Вулична їжа
5 листопада, біля метро Арсенальна відбудеться фестиваль "Підземний Київ". Ціна - 350 грн. Любителів гострих відчуттів запрошують полазити в величезному підземному колодязі діаметром 6 метрів і висотою 33 метри. "Ви познайомитеся з підземним світом Києва, дізнаєтеся, що таке дренажна система і навіщо вона побудована", - йдеться в повідомленні.
  Підземний Київ
Підземний Київ
Зараз ви читаєте новину «Алкоголь, їжа чи підземні ходи: куди піти в Києві на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути