понеділок, 26 березня 2018 09:01

Вибираємо пральну машину - як не помилитися?

Вибираємо пральну машину - як не помилитися?
Кілька порад, як правильно вибрати пральну машину. Фото: Відомості

Вибір пральної машини зумовлений багатьма чинниками, які слід враховувати до покупки. Про деякі з них ми з вами і поговоримо.

Як вибрати тип машини?

На сьогоднішній день особливою популярністю стали користуватися пральні машини в комплекті з сушаркою. Існують і окремі сушильні машини, але їх придбання обійдеться недешево, і місця в стандартній квартирі вони займуть чимало. Дачний варіант для сім'ї, яка подорожує на все літо - це напівавтоматична машинка, воду в яку доводиться заливати в ручну. Подібна машина стане в нагоді якраз в місцях, де немає центрального водопостачання або часто виникають проблеми з ним.

Вибираємо тип завантаження

Вертикальний тип завантаження допомагає заощадити простір в будинку, оскільки білизна завантажується через верхню частину, і люк не займає місця. Якщо ж відкриті дверцята пральної машини не заважають, то фронтальний тип завантаження відмінно підійде для вбудовування - наприклад, на кухні.

Обираємо бренд

Найбільшою довірою у господинь в останні роки користуються пральні машини Samsung і LG. Південнокорейські бренди на ринку місцями витісняють навіть європейських виробників, хоча і у останніх шанувальників предостатньо. Придбати машинку дешевше, ніж в магазині, допоможе сервіс порівняння цін. Подібні каталоги генерують за запитом користувача найвигідніші цінові пропозиції від перевірених фірм.

Обираємо місце

Машинки, які окремо стоять, можуть досить сильно вібрувати - особливо в режимі віджимання. Багато хто використовує вбудовані моделі, які кріпляться надійно, а тому і працюють безшумно - практично без вібрацій.

Обираємо об'єм

Розміри пральних машин вимірюються кілограмами білизни, що завантажується. Зазвичай сім'ї з трьох осіб вистачає моделей до 6 кг. Вибираючи вузьку машину, доведеться пожертвувати кількістю білизни, що завантажується. Зате вдасться заощадити чимало вільного простору.

Зараз ви читаєте новину «Вибираємо пральну машину - як не помилитися?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути