Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2021 15:57

Роль диванів і крісел в дизайні інтер'єру

  Обставляючи будинок і квартиру, необхідно враховувати мету використання, розмір, форму і стиль приміщення
Обставляючи будинок і квартиру, необхідно враховувати мету використання, розмір, форму і стиль приміщення

Меблюючи будинок і квартиру, ми повинні враховувати безліч аспектів. Насамперед необхідно враховувати мету використання, розмір, форму і стиль приміщення.

Найскладніше у нас - це маленькі кімнати, оскільки дуже важливо знайти ідеальні пропорції при оформленні кімнати меблями.

Якщо ваша вітальня невелика, вам слід подумати про покупку крісел замість дивана, оскільки вони займають менше місця і, таким чином, зберігають в кімнаті більше повітря. Проте, якщо у нас досить місця, диван може стати ідеальним вибором як головний центральний елемент вітальні.

Якщо м'які меблі піддаватимуться інтенсивному використанню, переконайтеся, що ви вибрали міцну, цупку тканину, яку легко чистити і яку важко порвати. Значення, виміряні за допомогою так званого тесту Мартіндейла, показують стійкість різних оббивних тканин.

Верета, оксамит або шкіра, оббивка зі шкірзамінника - найпопулярніші види тканин для крісел і диванів. Використання м'яких меблів не лише дає нам комфорт і відчуття затишку, а й також може певною мірою поліпшити акустику і звук у приміщенні.

Кожен предмет меблів, предметів інтер'єру або домашніх аксесуарів може поглинати певну кількість звуку, таким чином зменшуючи відлуння і створюючи чистіший і приємніший звук у кімнаті.

Детальніше про звукопоглинальні панелі ви можете прочитати на сайті шведськой компанії Perfect Acoustic.

Якщо ми проєктуємо кімнату домашнього кінотеатру або музичну кімнату у вітальні, ще важливіше створити правильну акустику. Візьміть крісла і дивани з високою спинкою або, можливо, з відкидною, де ви зможете з комфортом насолодитися улюбленим фільмом або послухати улюблену музику. Хоча м'які меблі, килими, штори здатні поглинати звук на певних частотах, ідеальної акустики можна добитися лише за допомогою професійних акустичних звукопоглинальних панелей.

Ці акустичні панелі зазвичай можна розмістити на стіні або стелі, вони доступні в різних кольорах і дизайнах. Ми можемо вибрати акустичні панелі, які гармонують за матеріалом, кольором або малюнком з м'якими меблями, що є у нас. Прикладом може служити шкіряне крісло чи шкіряний диван, до якого ідеально личить звукопоглинальна панель, покрита мембраною зі штучної шкіри. Шкіра і шкірзамінник ефективно поглинають звук.

Зараз ви читаєте новину «Роль диванів і крісел в дизайні інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути