пʼятниця, 15 грудня 2017 13:23

Переваги будівництва будинків за каркасною технологією

Переваги будівництва будинків за каркасною технологією
Каркасний будинок реально побудувати всього за 2-3 місяці, якщо цим займаються професіонали. Фото: SebWeo.com

У кожного типу будинків і вибраних для його будівництва матеріалів є свої прихильники. Хтось вірить, що краще житло може бути зведене тільки з цегли або бруса, інші впевнені в плюсах монолітного або панельного будівництва. Все більше прихильників з'являється у каркасної технології, яка вигідно відрізняється від інших підходів відразу декількома ключовими моментами.

Відразу хочеться відзначити, що довговічність, комфорт, надійність будь-якої будівлі залежить не тільки від обраної технології та якості матеріалів, але і тих фахівців, які будуть зайняті в безпосередньому проектуванні та будівництві. Тому, в незалежності від того, прихильником якого підходу в будівництві приватних будинків є ви, рекомендуємо звертатися в ті компанії, які встигли себе зарекомендувати, найняти справжніх професіоналів в штат, "обрости" позитивними відгуками.

А тепер поговоримо про те, якими плюсами володіє добре спроектований і побудований каркасний будинок.

Перший і найочевидніший плюс - це вартість. Саме ціна нерухомості часто стає визначальним фактором для майбутнього власника будинку, і у випадку з каркасною технологією вона дуже приваблива.

Другий плюс - це терміни будівництва. Пам'ятайте, що багато матеріалів не тільки мають на увазі тривалі роботи, а й просідають з часом. Все це робить скрутним або навіть неможливим життя в новому будинку протягом декількох сезонів. Каркасний будинок реально побудувати всього за 2-3 місяці, якщо цим займаються професіонали.

Третій фактор теж важливий. Це експлуатаційні якості будівлі та енергоефективність. Каркасна технологія дозволяє створювати будь-які планування, а також економити на обігріві будинку в майбутньому. Іншими словами, якщо все зроблено правильно, то жити в такому будинку безпечно, затишно і вигідно.

Варто також відзначити, що каркасна технологія не накладає таких суворих обмежень на рельєф місцевості і сезон споруди. Певна незалежність технології від цих чинників дозволяє зводити каркасні заміські будинки практично скрізь і завжди. Те, що у каркасного будинку полегшений фундамент, теж стає певним плюсом.

Нагадаємо, що переваги каркасного будівництва стануть доступні тільки в тому випадку, якщо будинок побудований професіоналами, що гарантують високу якість і безпеку. У випадку з заміськими будинками, у тому числі каркасними, особливу увагу слід приділити грамотному проектуванню з урахуванням індивідуальних факторів.

Зараз ви читаєте новину «Переваги будівництва будинків за каркасною технологією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути