Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 02:28

Ніша для телевізора: цікаві ідеї для дизайну
13

Інтер’єр вітальні 2020: як зробити нішу для телевізора з гіпскартону
Фото: 5dom.com.ua
Інтер’єр вітальні 2020: як зробити нішу для телевізора з гіпскартону
Інтер’єр вітальні 2020: як зробити нішу для телевізора з гіпскартону
Інтер’єр вітальні 2020: як зробити нішу для телевізора з гіпскартону
Інтер’єр вітальні 2020: як зробити нішу для телевізора з гіпскартону

Ніша з гіпсокартону – відмінна ідея для вітальні, спальні або кухні. Це дизайнерське рішення має масу варіацій і способів виготовлення. Навіть недосвідчені умільці зможуть спорудити таку нішу, яка зможе облагородити наявний інтер'єр і вигідно підкреслити його кольору і матеріали.

Всередині можна заховати дроти, а додаткове підсвічування розставить потрібні акценти.

Оскільки для спальні зазвичай відводиться невелика кімната, нішу теж краще зробити компактною. По боках або внизу від телевізора можна влаштувати парні поглиблення для стереоколонок, а під ними — полиці для дисків, журналів і різних дрібниць. Простір, що залишився допоможуть заповнити фотографії, інтер'єрні свічки або статуетки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стінка у вітальні: як не помилитися зі стилем

Підсвічування грає значиму роль в оформленні ніші з гіпсокартону під телевізор, роблячи її більш помітною і привабливою у вечірній час. В сучасному дизайні використовується найменша безпечна технологія LED у форматі точкових світильників, діодних стрічок або гірлянд.

Цікавого ефекту дозволяють домогтися неонові нитки, що відрізняються яскравим рівномірним сяйвом. Як правило, гнучкими стрічками і нитками обрамляють периметр, розміщуючи їх у внутрішніх кутах полиць, позаду техніки (монітора, колонок), по торцях виступає ніші. При цьому світло повинен бути спрямований на фронтальну стіну або в сторони, але ні в якому разі не на кімнату — інакше він буде засліплювати очі.

Незалежно від кількості кімнат у квартирі, центром завжди залишається вітальня. Поєднання кольорів в інтер'єрі вітальні дуже впливає на атмосферу в цілому, визначає настрій і навіть в якійсь мірі відображає характер власників.

Щоб наповнити зал яскравими барвами, деколи зовсім не обов'язково робити ремонт — нова оббивка дивана, інші штори або пара картин урізноманітнюють звичне оформлення. Зроблять його більш затишним і цікавим.

Зараз ви читаєте новину «Ніша для телевізора: цікаві ідеї для дизайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути