понеділок, 25 березня 2019 17:50

Непомпезна розкіш: показали будинок зі скляною стелею й панорамним видом на схили Санта-Моніки
34

Оформили Carla Ridge Housе у модерністському стилі.
Фото: whipplerussell.com
Оформили Carla Ridge Housе у модерністському стилі.
Оформили Carla Ridge Housе у модерністському стилі.
Оформили Carla Ridge Housе у модерністському стилі.
Оформили Carla Ridge Housе у модерністському стилі.

Американська дизайнерська компанія Whipple Russell Architects завершила один зі своїх проектів — заміський будинок Carla Ridge Housе в Беверлі-Гіллз, Каліфорнія. Оформили його в стилі модерн. Планування зробили відкритим.

"Стирання меж між приміщеннями задля того, щоб можна було б одночасно охопити поглядом весь простір, — ось що є головним у відкритому плануванні. Однак ми це допрацювали: на додачу до горизонтального виміру, додали ще й вертикальний. Це дало можливість розкрити візуальне багатство кольорів і окремих елементів інтер'єру. Піднімаючись наверх, ви бачите все, що знаходиться й відбувається внизу", — вказала в описі до будинку Whipple Russell Architects.

До оновлення будинок мав усього 1 поверх. На нижньому рівні там був підвал. Останній дизайнери компанії теж перетворили на житловий простір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бездоганно білий будинок з бетону спорудили на морському березі

Загальна площа Carla Ridge Housе становить 2476 квадратних метрів. Окрім спалень і ванн, є в ньому декілька віталень, кухня, столова, бібліотека, кабінет, кімната для масажу, тренажерний зал і домашній кінотеатр на 8 місць.

Вихід на задній двір з будинку передбачено через скляні двері. Там облаштоване патіо з лаундж-зоною й V-подібної форми басейном, поділеним на 2 частини, одна з яких оснащена SPA-установкою.

Раніше показали затишне бунгало, яке відкриває розкішний вид на навколишні пейзажі. Знаходиться воно на узбережжі Індійського океану в межах портового містечка Умкомаас, що на східному узбережжі Південної Африки.

Зараз ви читаєте новину «Непомпезна розкіш: показали будинок зі скляною стелею й панорамним видом на схили Санта-Моніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути