пʼятниця, 24 листопада 2017 11:37

Модульні картини Macrosvit

  У студії друку Macrosvit можна підібрати ідеальну модульну картину для вашого будинку
У студії друку Macrosvit можна підібрати ідеальну модульну картину для вашого будинку

Серед величезного розмаїття декору для інтер'єру особняком виділяються модульні картини. Це віяння сучасних технологій поліграфії, які дозволяють розділити будь-яке зображення на кілька сегментів і надрукувати у високій якості. Бажання замовити модульні картини часто виникає, якщо хочеться урізноманітнити інтер'єр, привнести в нього нотки свіжості та новизни.

Будь-яка модульна картина, незалежно від її сюжету, привертає увагу незвичайним оформленням. Розподіл на сегменти особливо вигідно виглядає на пейзажах, оскільки надає їм ще більше глибини і виразності.

Розташувати сегменти на стіні можна так, як це і було задумано, тобто єдиним панно. Можна піти іншим шляхом і розвісити модулі на різних стінах, створюючи єдину дизайнерську концепцію.

Вибираючи модульну картину, обов'язково визначте для себе відтінок. Нейтральні, спокійні відтінки створюють відчуття спокою й умиротворення. Тому такі колірні поєднання краще вибирати для спальні, дитячої кімнати. У вітальню, кабінет або офісне приміщення можна підібрати модульну картину в яскравих, які приковують погляд, відтінках.

Картина або фотографія ландшафту, морського, лісового пейзажу, поділена на сегменти, має дивовижну властивість - вона візуально розширює простір. Такий твір мистецтва буде відмінним вибором для маленької кімнати.

Грати з простором можна і за допомогою розташування картин - вузькі, витягнуті постери візуально витягують кімнату, роблять її більш високою. Твори, розтягнуті по горизонталі створюють ілюзію простору в невеликій кімнаті.

Підібрати ідеальну модульну картину для вашого будинку легко в студії друку Macrosvit. Різні сюжети, жанри і колірні поєднання чекають на вас у найкращій якості.

Зараз ви читаєте новину «Модульні картини Macrosvit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути