четвер, 06 травня 2021 10:26

"Маркет Мебели" відповідає: чим важливий офісний стілець?

"Маркет Мебели" відповідає: чим важливий офісний стілець?
Фото: pexels.com

Успіх роботи будь-якої установи - державної або приватної, великої чи маленької, відомої чи ні - залежить від трудового колективу. Як то кажуть, кожен працівник - гвинтик однієї системи, який виконує певні функції та безпосередньо впливає на досягнення загального результату. А щоб процес був продуктивним, співробітник повинен бути забезпечений хоча б мінімальним набором необхідних речей і, в обов'язковому порядку, комфортними меблями.

Робочий офісний стілець - саме той предмет, про який варто почати турбуватися в першу чергу. Адже його функціональні властивості у великій мірі впливають на фізичне здоров'я, а в подальшому - і на стан опорно-рухового апарату того, хто сидить, підкреслюють фахівці "Маркет Мебели".

Акцент на ергономічність

Давайте розберемося, на які ключові критерії потрібно спиратися, щоб купити офісний стілець, адаптований під людську анатомію. У цьому списку:

● оптимальність розміру;

● можливість регулювання спинки;

● міцність конструкції;

● жорсткість сидіння;

● додаткові механізми.

Якщо робочий стілець підходить службовцю за габаритами, оснащений механізмом коригування нахилу спинки і висоти сидіння, стійкий при русі, то при багатогодинному сидячому режимі людина не відчує значного дискомфорту в попереку й оніміння в ногах. Але подібні експонати, які непогано підходять навіть для відпочинку, - задоволення недешеве, все залежить від платіжної спроможності організації.

Наголос на практичність

Будучи невід'ємним атрибутом трудових буднів, яким тільки випробуванням не піддається офісний стілець! Його пропонують численним відвідувачам, буває, не надто схильним до акуратності; використовують як підставку для верхнього одягу; експлуатують як драбину, щоб дістатися до вмісту верхніх стелажів; у разі потреби змушують служити опорою для важких предметів. Тому зносостійкість і мобільність - важливі моменти для довговічності робочих меблів. Купуючи стільці в офіс, доведеться зіткнутися з проблемою їх чищення, ремонту та зберігання. Не секрет, чим вища якість виробу, тим довше він здатен прослужити.

До матеріалу оббивки є свої вимоги: його завдання - пропускати повітря, але не утримувати пил, бруд і рідину. Найбільш ходові - синтетичні або комбіновані тканини зі спеціальним просоченням. Прекрасну комбінацію складають сітчаста спинка і текстильне сидіння - м'яко, зручно, бюджетно. Можна зупинитися і на дорожчій версії - шкірі чи її екологічному заміннику, але навряд чи це доречно для пересічних кабінетів зі значним потоком публіки, відвідувачів.

Звернувшись до фахівців "Маркет Мебели", ви отримаєте вичерпну інформацію про те, який офісний стілець краще купити і чи підходить вам ціна.

Увага на дизайн

Щоб справити позитивне враження на звичайних відвідувачів і партнерів по бізнесу, представники керівництва, як правило, чимало зусиль витрачають на облаштування внутрішнього оздоблення своїх володінь. Солідність фірми багато в чому зіставляється з її візуальної картинкою: як то кажуть, зустрічають по одягу. Навіть прості, але гармонічні до загального стилю інтер'єру, офісні стільці здатні створити атмосферу затишку й комфорту.

Якщо мова йде про салон краси чи арт-студію, де клієнтам і гостям пропонують зону для очікування, то тут не зайве дати волю фантазії, вибрати яскравішу кольорову гамму або дивовижну конструкцію. Допустимість індивідуального замовлення відкриває шлях для втілення безлічі креативних ідей.

В Україні повно пропозицій, але співпраця з "Маркет Мебели" - прекрасний спосіб для тих, хто цінує свій час, щоб робити покупки швидко і легко. Тим більше, не потрібно хвилюватися про доставку: все прибуде зі складів у Києві чи Дніпрі вчасно з гарантією безпечного транспортування.

Зараз ви читаєте новину «"Маркет Мебели" відповідає: чим важливий офісний стілець?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути