вівторок, 25 вересня 2018 14:30

Інструмент, без якого в господарстві як без рук

Інструмент, без якого в господарстві як без рук
Болгарка - необхідний інструмент для кожного дому. Фото: Hotline

Практично кожен чоловік хоча б раз у своєму житті стикався з проблемою - знаєш, як полагодити щось, а необхідного інструменту під рукою немає. Майстровиті експерти прикинули, що повинно знаходитися в майстерні кожного чоловіка, щоб подібні ситуації ніколи не відбувалися.

Отже, крім ключів і набору головок, кожен чоловік повинен мати як мінімум два молотки різної ваги, зносну сокиру і кілька плоскогубців, кусачок та міні-лещата. Набір викруток з головками теж повинен бути під рукою, щоб не опинитися в незручному становищі - наприклад, не мати можливості щось розібрати, або, навпаки, затягнути.

Не варто нехтувати й електричним інструментом. Одним з незамінних помічників будь-якого домашнього майстра є шуруповерт і електродриль, які однозначно стануть в нагоді не раз і не два, і значно спростять будь-який ремонт або іншу задачу.

Якщо ви зацікавитесь вартістю болгарки, то точно захочете придбати цей інструмент. Особливо, якщо почнете вибирати кутову шліф-машину за допомогою сервісу порівняння цін, де зібрані найвигідніші пропозиції від надійних виробників і постачальників.

Далі можна придивитися до такого пристрою, як компресор, що є основою фарбопульта, насосів і пневмоінструменту. Звичайно, виправданим придбання компресора може бути тільки в тому випадку, якщо ви знайдете йому регулярне застосування - наприклад, будете підробляти вдома.

У приватному будинку не обійтися без бензинової або електричної пилки. З їх допомогою будь-яка робота по будівництву або заготівля дров видаватиметься легкою забавою. Однак не забувайте, що практично весь перерахований вище інструмент є джерелом підвищеної небезпеки, і не нехтуйте індивідуальними засобами для очей, дихальних шляхів, голови, вух і рук.

Зараз ви читаєте новину «Інструмент, без якого в господарстві як без рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути