Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2021 02:28

Фантазія вражає: готель на дереві відкриває казковий краєвид на затоку
5

Фото: dezeen.com

Готель на дереві вражає з першого погляду. Таку задумку втілило в життя норвезьке архітектурне бюро Helen&Hard на березі Хардангер-фьорд у місті Одда. Незвичайні будинки розташовані на схилі соснового лісу, з якого відкривається краєвид на морську затоку.

Про це пише Dezeen.

Два дерев'яні будиночки Woodnest "висять" посеред хвойного лісу на відстані 5–6 м від землі. Вони кріпляться за допомогою сталевих хомутів. Це створює відчуття життя серед гілок.

Піднятися в номер можна сходами. Площа кожного становить 15 квадратних метрів. Всередині є ліжко, ванна кімната, туалет, кухня і зона відпочинку з панорамними вікнами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе геніальне просто: як фасад може ховати вражаюче житло

Внутрішні стіни, стелі, підлоги та пристосовані меблі виготовлені з дерева, що відповідає норвезькій традиції дерев'яного будівництва. Широке використання деревини також посилює відчуття оточення природою.

Будівлі обгорнуті захисною обшивкою з необробленої дерев'яної черепиці, яка набуває тон навколишньому лісу. Крім того, розробники обладнали номери електрикою та високошвидкісним інтернетом.

У США виставили на продаж особняк, який рієлтори назвали найцікавішою нерухомістю у країні. Він розташований у місті Сент-Луїс штату Міссурі.

Розкішний будинок має безліч химерних функцій, які розважать навіть найпримхливіших мешканців. Від міні-колеса огляду до критого баскетбольного майданчика, двох тренажерних залів і двоповерхової бібліотеки.

Зараз ви читаєте новину «Фантазія вражає: готель на дереві відкриває казковий краєвид на затоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути