пʼятниця, 01 жовтня 2021 02:28

Будинок в лісі з казковим пейзажем збиває наповал
8

Фото: contemporist.com

Із каюти зробили сучасний будинок для відпочинку на березі озера.

Про це пише Contemporist

Оригінальний будинок в Остіні, штат Техас побудували у 1950-х роках як каюту для озерних канікул. Після перетворення він має скляні стіни, що зробило його розважальним простором на відкритому повітрі. Це дозволяє насолоджуватися природним світлом та краєвидами з будь-якого місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-будинок дивує задумом і комфортом: яскраві фото

Всередині є вітальня та обідня зона. Поряд розташована кухня, в якій є шафи на дерев'яних ніжках, які створюють фізичний та візуальний простір між підлогою та шафами. Фронтальний скляний холодильник доповнює дизайн кухні, а кухонна шафа зберігає обладнання для приготування кави.

У будинку є винний льох та передпокій з вбудованими стелажами, які з'єднують різні зони будинку. Спальня вражає видом на озеро на 180 градусів через вікна від підлоги до стелі.

У ванній кімнаті є подвійні умивальники та ванна біля вікон. В іншій - темна тумба з мармуровим верхом і металевим підсвічуванням.

Зручно жити можна і в трубі. Це довели архітектори будинку-труби. Її діаметр 3,5 м та довжину 12 м. Унікальна кабіна зовнішні з нержавіючої сталі та обшитим деревом інтер'єром.

Однією з основних особливостей проекту є безшовна облицювання з листового листа з нержавіючої сталі 4 мм. Під ним є система відведення барабанного звуку дощу.

Зараз ви читаєте новину «Будинок в лісі з казковим пейзажем збиває наповал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути