пʼятниця, 19 квітня 2019 23:28

Ціна вражає: соліст Maroon 5 продає свій розкішний маєток у класичному стилі
23

Продати свою власність музикант хоче майже за  млн.
Фото: variety.com
Продати свою власність музикант хоче майже за  млн.
Продати свою власність музикант хоче майже за  млн.
Продати свою власність музикант хоче майже за  млн.
Продати свою власність музикант хоче майже за  млн.

Соліст популярної поп-рок групи Maroon 5 Адам Левін виставив на продаж свій двоповерховий маєток в класичному тюдорівському стилі. Знаходиться нерухомість у місті Беверлі-Гіллз штату Каліфорнія. Придбав її музикант трохи більше року тому майже за 40 мільйонів доларів. Продати нині сподівається за $47,5 млн.

Агентство нерухомості власність Левіна описує як "один із найбільш вражаючих будинків Беверлі-Гіллз". Загальна її територія охоплює більше одного акра землі. Площа самого будинку становить 964 квадратні метри. Споруджений він був у 1933 році. Відтоді декілька разів реставрований. Періодично в ньому осучаснювали інтер'єр. Пише відоме американське видання Variety.

Сам будинок вміщує в собі 4 спальні, 11 ванних, кінозал, головну й малу вітальні, кабінет, 2 кухні, оснащену барною стійкою їдальню й тренажерний зал. До головної спальні прилягає велика гардеробна кімната. Є також вихід на простору терасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один зі ста найкращих гітаристів усіх часів продає свій шикарний будинок

Внутрішній двір будинку вимощений бруківкою. Там облаштовано лаундж-зону з барбекю-устаткуванням і чашею для вогнища. Оточують дворик доглянуті газони й сад. Також на ділянці є невеликий басейн і тенісний корт з оглядовим майданчиком. Наявний і гостьовий будиночок з окремою терасою. У ньому облаштовано одну спальню й одну ванну.

Відомий комедійний актор зробив вражаючу знижку на розкішний особняк загальною площею більше 1000 квадратних метрів. 2 роки тому придбати нерухомість можна було за $38,5 млн. Нині значно дешевше.

Зараз ви читаєте новину «Ціна вражає: соліст Maroon 5 продає свій розкішний маєток у класичному стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути