Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2018 09:15

Зручність та елегантність: 5 ідей оформлення ванної для холостяка
7

Ідеї оформлення ванної кімнати для чоловіка
Фото: iloveid.ru
Ідеї оформлення ванної кімнати для чоловіка
Ідеї оформлення ванної кімнати для чоловіка
Ідеї оформлення ванної кімнати для чоловіка
Ідеї оформлення ванної кімнати для чоловіка

Дизайн квартири холостяка абсолютно вирізняється з-поміж інших. Там переважають темні відтінки та стиль мінімалізму. Аксесуари навіть якщо і є, то вони стримані та лаконічні.

Окрему увагу в їх житлі варто приділити ванній кімнаті. В більшості випадків вона оформлена в нейтральні та спокійні кольори, які допомагають розслабитися після важкого робочого дня. Чоловіки найчастіше вибирають меблі з гострими краями, уникаючи круглих форм. Про це розповів Олег Романчук, креативний директор компанії з виготовлення меблів зі штучного каменю StoneLife.

"Мінімалізм та зручність - за цими принципами більшість самотніх чоловіків оформлюють ванну. Безпрограшний ходом є використання прийому контрасту чорної сантехніки з лаконічною фурнітурою і білими стінами. Для підсилення своєї свободи, між ними має бути чимало вільного простору", - говорить спеціаліст.

Консервативності кімнаті додає не тільки стильна кругла ванна, а й стільниця та полиці оригінального кольору. Це можливо при виборі їх зі штучного каменю. Що є вагомою перевагою над натуральними виробами. Великий спектр відтінків дозволяє підібрати модель під колір інтер'єру. Або вирізнитися з нього як яскравий акцент.

Завдяки великій кількості виробників, ця деталь дизайну перестала бути розкішшю. Щоб мийка не вирізнялася, її теж виготовляють з такого ж каменю.

Такі стільниці не бояться ні вологи, ні перепадів температури. Адже якою б якісною не була сантехніка, ремонт доведеться переробляти при надуванні стільниці від потрапляння води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розширити простір кімнати без ремонту

Не менше уваги у ванній холостяки приділяють освітленні. Воно переважно точкове, щоб не виділяти окрему зону, а створити приглушену та спокійну атмосферу.

Щоб уникнути порізів під час бриття, облаштовують підсвічування дзеркала над раковиною.

Грамотний вибір кухонної стільниці стане запорукою зручності приготування їжі. Це основний елемент дизайну кухні. Зараз їх існує стільки відтінків, матеріалів та виробників, що легко можна помилитися. Через це доведеться переробляти ремонт уже за кілька місяців знову.

В цьому сезоні модними є стільниці зі штучного каменю світлих відтінків, які до речі, є ще й найзручнішими в користуванні. Підходять під будь-який інтер'єр.

Зараз ви читаєте новину «Зручність та елегантність: 5 ідей оформлення ванної для холостяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути