Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2019 23:28

Затишна вітальня: 10 оригінальних ідей оформлення кімнати
13

Дизайн вітальні 2019: тонкощі оформлення у світлих тонах
Фото: archidea.com.ua
Дизайн вітальні 2019: тонкощі оформлення у світлих тонах
Дизайн вітальні 2019: тонкощі оформлення у світлих тонах
Дизайн вітальні 2019: тонкощі оформлення у світлих тонах
Дизайн вітальні 2019: тонкощі оформлення у світлих тонах

Вітальня є візитівкою будинку. Саме тут вечорами збирається вся родина для спільного відпочинку. Тому спроектувати її необхідно ретельно, враховуючи всі нюанси і основні тренди.

1. Білий обідній стіл відмінно поєднується зі стільцями будь-яких інших кольорів. Але якщо додати білі стільці - то дизайн виглядатиме повітряним. Таке колірне рішення ідеально підходить для маленьких кімнат, які хочеться зробити просторіше.

2. Можна вибрати м'які крісла з високим сидінням. Цей варіант обстановки відмінно підійде для маленьких кімнат-їдалень, об'єднаних в вітальнями. Це дозволить не змушувати приміщення зайвими меблями і збереже в просторі більше "повітря".

3. Дерев'яні та плетені меблі створюють органічну композицію, прекрасно поєднуючись між собою. Плетені крісла навколо дерев'яного столу створюють контраст між легкістю і масивністю. Такі обідні групи допомагають створити відчуття тропічного курорту і безтурботності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний декор: 15 ідей прикрашання вікна

4. Старі металеві стільці можна оновити, пофарбувавши їх у новий яскравий колір. Він пожвавить брутальну обстановку в індустріальному стилі і стане яскравим акцентом всієї обідньої зони. Оригінально підтримати обраний відтінок фарби хоча б одним додатковим елементом. Наприклад, рамкою для картини.

5. Якщо обідня зона розташована, в кутку вітальні, краще використовувати компактні меблі. Це зробить приміщення зручнішим. А ось щоб зробити інтер'єр більш просторим візуально, віддайте перевагу металевим, скляним і дзеркальних поверхонь. За рахунок відображень і гри світла предмети меблів з такими поверхнями будуть виглядати витончено.

Відвідувачі готелей стараються залишити собі на згадку щось із готелей. Часом вони дивують своєю абсурдністю. Було обстежено 634 готелів із 4-зіркових готелів та 523 з 5-зіркових готелів для визначення поведінки злодіїв залежно від їх багатства.

Ймовірність викрадення телевізорів у 5-зіркових готелях в 9 разів більша порівняно з 4-зірковим сегментом. Твори мистецтва є популярними предметами присвоєння в розкішних готелях. У 5,5 разів більша ймовірність крадіжок. Планшетні комп'ютери та матраци також крадуть набагато частіше в 5-зіркових готелях.

Зараз ви читаєте новину «Затишна вітальня: 10 оригінальних ідей оформлення кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути