Високооплачувану професію здобувають за три місяці

Автор: GORNOE.COM.UA
  Окрім навчання, на базі професійно-технічного комбінату здійснюють професійну перепідготовку спеціалістів
Окрім навчання, на базі професійно-технічного комбінату здійснюють професійну перепідготовку спеціалістів

Полтавський навчальний професійно-технічний комбінат надає освітні послуги протягом 46 років, має всі необхідні ліцензії, викладачі постійно підвищують кваліфікацію. Навчальний процес організований таким чином, аби слухачі отримували необхідні знання в най­оптимальніші терміни.

Заклад набирає на навчання охочих опанувати програму "1С: Підприємство" і здобути спеціальність "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних". Профкомбінат є офіційним партнером "1С". Заняття проводить сертифікований викладач-практик "1С: Професіонал". Старт найближчого курсу запланований на квітень 2021 року.

У період карантину слухачі не втрачають час і навчаються дистанційно. При цьому отримують бонус — необмежений доступ 24/7 до програми "1С: Підприємство" для кращого засвоєння практичних навичок.

На базі професійно-технічного комбінату проводять постійний набір на курси за ­робітничими професіями, пропонують курси цільового призначення, здійснюють професійну перепідготовку. ­Також проводять дистанційне навчання інженерно-технічного персоналу за нормативними актами з охорони праці.

Переважна більшість пропонованих курсів — це спеціальності, які актуальні на ринку праці та залишатимуться цікавими для роботодавців у майбутньому. Найпопулярніші з них наступні:

— Водій навантажувача: керує основними процесами та технікою під час навантаження, відвантаження, переміщення вантажів. Ремонтує навантажувач і його механізми.

— Машиніст крана автомобільного: працює на будівництвах, на монтажних і на вантажно-розвантажувальних роботах. Керує краном, обслуговує та ремонтує його, слідкує за приладами безпеки та контролю.

— Електрогазозварник: зварює метали вручну, а також виконує дугове, плазмове, газове зварювання. Вміє працювати з методом кисневої різки. Обслуговує газову апаратуру.

— Оператор котельні: обслуговує водонагрівальні та парові котли, тепломережі бойлерних установок. Бере участь у ремонті обладнання. Веде облік тепла, що надається споживачам.

На всіх курсах діє комбінована система навчання: матеріал викладається в аудиторіях та дистанційно. Будь-яку з цих професій можна здобути за 2,5–3,5 місяці.

Детальна інформація про навчальний

заклад є на сайті profosvita.pl.ua

Контакти Профтехкомбінату: м. Полтава, вул. Зіньківська, 19, 2-й поверх, каб. 208, 213. Тел.: 0(532) 610 083, 53 41 58, 0(94) 869 28 94, 0(66) 812 52 80.

Зараз ви читаєте новину «Високооплачувану професію здобувають за три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути