Ексклюзиви

Фарбопульт купують після компресора

— Маю три нові фарбопульти, а по металу працюю щіткою, — каже електрозварник 62-річний Віктор Семенченко з ­Вінниці.

Віктор Іванович виготовляє металеві паркани, ворота, хвіртки, навіси над вхідними дверима будинків і для автомобілів. Використовує чорний метал: профільні труби, круглу арматуру, ковані елементи. Готові вироби покриває ґрунтовкою для металу та фарбою.

— Замучився працювати пензлем, купив мобільний фарбопульт, — розповідає. — Китайський, віддав близько 500 гривень, компресор на шлейку вішається. Повна фігня. Фарби йде разів у п'ять більше, покриває товстим шаром, усе розлітається. Погрався із ним і закинув у закуток майстерні.

Другий і третій фарбопульти Семенченку подарували.

— Трохи дорожчі, потужніші, але те саме, — говорить. — Кілька разів користувався ними, докупляв насадки. Зрештою, так само закинув. Мобільний маленький фарбопульт — викачка грошей. Ним ніколи не досягнеш такого результату, як в автомалярній майстерні. Щоб покривало тонким шаром, рівномірно, не розляпувало. Для цього треба спочатку купити стаціонарний компресор і професійний пістолет. Така радість коштує від 10 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Фарбопульт купують після компресора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути