Ексклюзиви

"Bio Septix" очищує септик із підвищеним вмістом хімічних речовин

На травневих вихідних хочеться відпочивати, а не вирішувати проблеми з вигрібною ямою. Щоб убезпечетися від цих клопотів, треба регулярно використовувати біопродукти канадського виробництва ТМ "Bio Septix". Вони гарантують справне функціонування септика та каналізації.

У святковий період зазвичай на труби йде надто сильне навантаження. У будь-який момент вони можуть забитися. Як наслідок — неприємний запах і багато інших проблем. У такому випадку допоможе "Bio Septix". Препарат "Біо Дрен" у саморозчинних пакетах спеціально створений для таких ситуацій. Він чистить труби по всій довжині й переробляє жировий наліт на поверхні септика. Жирові пробки розріджуються та вимиваються з трубопроводів. А запах з отворів стоків і труб безслідно зникне.

Ще одна проблема — стічні води з підвищеним вмістом солей і хімічних речовин. У цій ситуації на допомогу прийде "RO Septix". Він якісно та своєчасно працює у вигрібній ямі та туалеті. Біопрепарат продовжує термін служби дренажних систем і знищує неприємний запах. Нейтралізує дію мийних засобів і запобігає забиттю стічних труб.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua.

За телефоном 0 (96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «"Bio Septix" очищує септик із підвищеним вмістом хімічних речовин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути