четвер, 23 липня 2020 08:21

У красуні забрали титул за знімки оголеною

У красуні забрали титул за знімки оголеною
Темношкіра модель Ванесса Вільямс завоювала титул "Міс Америка". Фото https://www.facebook.com/OfficialVanessaWilliams

Темношкіра модель Ванесса Вільямс на конкурсі краси 23 липня 1983-го завоювала титул "Міс Америка". Наступного року звання у неї забрали.

Ванесса брала участь в конкурсі "Міс університет". перемагала в конкурсі "Міс Нью-Йорк". В конкурсі "Міс Америка" отримала впевнену перемогу. Через десять місяців після конкурсу Ванесса стала отримувати дзвінки з погрозами публікації інтимної фотосесії з її участю, зробленої роком раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винахідниця бюстгальтера зробила свого чоловіка мільйонером

Вона працювала візажистом у фотографа Тома Шіарела. Він переконав Вільямс взяти участь в інтимній зйомці з іншою дівчиною. Журнал Penthouse опублікував знімки, для яких Вільямс позувала в оголеному вигляді. Вибухнув скандал. Через кілька днів після виходу номера, під тиском Вільямс передала корону віце-міс.

Жінка подала позов в розмірі $500 млн проти Боба Гуччіоне і Тома Шіарела. Номер з Ванессою приніс журналу прибуток в розмірі $14 млн. Стала співачкою і актрисою. Зіграла з Арнольдом Шварценеггером у бойовику.

Американка Мері Джейкобс винайшла бюстгальтер 3 вересня 1914 року. Зразок вона змайструвала за допомогою служниці з носовичків і запатентувала свій винахід через рік.

Зараз ви читаєте новину «У красуні забрали титул за знімки оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути