пʼятниця, 18 вересня 2020 14:10

Виробники засобів індивідуального захисту створили спілку

Cім вітчизняних виробників біомедзахисту створили громадську спілку. Мета - консолідація зусиль для забезпечення біологічної та антиінфекційної безпеки українців.

Про це повідомляється у Facebook ТОВ "Київгума" .

Засновниками та членами спілки є: ТОВ "Київгума", ТОВ "ТК-Медзахист", ТОВ "Група Венето", ТОВ "ОЛТЕКС", ТОВ "Сангін", ТОВ "ЮАСафеті", ПрАТ "Трикотажна фабрика "РОЗА".

"Діяльність спілки "Біомедзахист" направлена на розбудову професійних зв'язків з лабораторіями, лікарями, експертами у сфері виробництва медичних виробів та засобів індивідуального захисту, - каже член правління ГС "Біомедзахист", директор з продажів ТОВ "Київгума" Олександр Жученко. - Основними проблемами функціонування ринку цієї продукції на сьогоднішній день є:

• Неточні технічні завдання для публічних закупівель;

• Економічно необґрунтована очікувана вартість продукції при публічних закупівлях;

• Відсутність належної підтримки з боку держави;

• Присутність фальсифікату на ринку тощо.

Спілка займається їх вирішенням та консолідацією операторів ринку медичних виробів та засобів індивідуального захисту задля поширення інформації та напрацюванню спільних позицій у сфері виробництва. Крім того, "Біомедзахист" має намір вступити до Асоціації "Укрлегпром", задля успішного досягнення спільних інтересів. Головним завданням спілки є протидія корупції і поротьба з COVID-19. Створення "Біомедзахист" - важливий крок для України вцілому. ТОВ "Київгума" має потужний досвід у виробництві засобів індивідуального захисту європейської якості. І ми готові ділитися своїм досвідом та співпрацювати з державою в цьому напрямку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маски на вулиці не потрібні - експерти

Автор: https://www.facebook.com/Kievguma/
 

"Ще у 1980-х підприємство "Київгума" виготовляло протичумні костюми високої якості, - розповідає Олександр Жученко. - Наше підприємство не могло стояти осторонь пандемії COVID-19. Розробили та запустили у виробництво інноваційний матеріал GumaTexTM,– стійкий до багаторазової дезінфекції та просочення рідин, якому немає аналогів. Розробили зручні моделі захисного одягу багаторазового використання.

Наразі Україна має потужного вітчизняного виробника, який готовий забезпечити високоякісним медичним одягом, розробленим за європейським стандартом якості".

Зараз ви читаєте новину «Виробники засобів індивідуального захисту створили спілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути