четвер, 12 березня 2020 09:04

У Китаї на коронавірус захворіло найменше людей за останню добу

У Китаї на коронавірус захворіло найменше людей за останню добу
Найгірша ситуація у провінції Хубей та її столиці Ухані. Там продовжують фіксувати найбільшу кількість випадків зараження та смерті Фото: DW

Китай повідомив про 15 нових випадків коронавірусної інфекції. Це найнижчий показник з періоду, коли країна почала звітувати про кількість хворих.

За останню добу у Китаї померло 11 людей. Від початку спалаху в країні коронавірус діагностували у понад 80,7 тис. пацієнтів. У медзакладах від захворювання померли 3169 людей, пише ТСН.

Найгірша ситуація у провінції Хубей та її столиці Ухані. Там продовжують фіксувати найбільшу кількість випадків зараження та смерті.

З початку спалаху Covid-19 кількість людей у світі, яким діагностували коронавірусну інфекцію, зросла до 123,8 тис. Недуга забрала 4620 життів. Одужали понад 67,6 тисяч людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпотужніший суперкомп'ютер у світі допомагає шукати засіб від коронавирусу

В Італії спостерігають найвищий показник випадків коронавірусу за межами материкового Китаю. Covid-19 в країні діагностували у понад 12,4 тисяч пацієнтів. Від недуги у місцевих медзакладах померли 827 людей.

У Чернівцях зафіксували перший випадок інфікування COVID-19. Зараження виявили у чоловіка, який повернувся з Італії. Базові рекомендації для уникнення зараження коронавірусом: уникати контактів з тваринами; не їсти сире або погано оброблене м'ясо; уникати контактів з людьми, у яких є ознаки захворювання; регулярно та ретельно мити руки.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї на коронавірус захворіло найменше людей за останню добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути