понеділок, 16 липня 2018 05:28

П'ять корисних страв, які не зашкодять фігурі

П'ять корисних страв, які не зашкодять фігурі
Для стрункої фігури потрібно дотримуватися правильного харчування і займатися спортом. Фото depo.ua

Експерти назвали продукти, які можна їсти і при цьому не боятися набрати зайву вагу.

Харчування має бути максимально збалансованим, щоб не принести зайвої ваги, повідомляє портал про здоровий спосіб життя Care 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 продуктів, які допоможуть молодшати

1. Яблуко з арахісовим маслом. Розріжте яблуко на скибочки, а потім намажте на них дві чайні ложки натурального арахісового масла. Переконайтеся, що в складі масла немає цукру, штучних підсолоджувачів і шкідливих жирів. Такий перекус забезпечить ситість протягом ночі, і ви не прокинетеся від голоду.

2. Морква - ідеальна нічна закуска, тому що це корисно, поживно і низькокалорійно. Розріжте одну велику морквину на декілька невеликих "паличок" або купіть у супермаркеті моркву бебі.

3. Попкорн. Якщо ви звикли щось жувати під час перегляду телевізора, нехай це буде попкорн, а не печиво. Попкорн містить клітковину, білки та вуглеводи. Головне - не посипайте попкорн масляним, сирним або іншим топінгом, так ви зробите закуску висококалорійною.

4. Банан з горіховою пастою. Вечірнє вживання банана може допомогти приборкати тягу до солодкого. Просто нанесіть столову ложку натурального горіхового масла на часточки банана і насолоджуйтеся. Зазначимо, що банан може допомогти вам швидше і міцніше заснути, оскільки він містить магній, який поліпшує якість сну.

5. Вишні. Звичайні кислі вишні допомагають почуватися ситим і швидше засинати. Цей плід є хорошим джерелом мелатоніну, гормону, який регулює сон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені випадково виявили дієту щастя

Схуднення для організму - це стрес. Особливо для жінок. Для них найбільш невдалим часом для початку дієти - перша половина менструального циклу.

Зараз ви читаєте новину «П'ять корисних страв, які не зашкодять фігурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути