Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2018 16:30

Небезпечне сонце: Супрун розповіла, коли треба телефонувати "103"

Небезпечне сонце: Супрун розповіла, коли треба телефонувати "103"
Супрун нагадує про небезпеку тривалого перебування на сонці влітку. Фото: Ru.narodna-pravda.ua

Перегрітися чи отримати тепловий удар влітку простіше простого. Щоб уникнути загроз, які несуть у собі теплові травми, слід пам'ятати правила надання першої допомоги. Нагадала про це на своїй сторінці у Facebook Уляна Супрун.

"Належна перша допомога при підозрі на теплове виснаження або тепловий удар перш за все включає охолодження потерпілого, і це потрібно зробити якомога швидше. Щоб вберегтися від перегрівання, крім захисту одягом, не забувайте пити достатньо води та відпочивати в прохолоді", — каже в.о. міністра охорони здоров'я України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як з'їздити у відпустку й не нажити собі проблем зі здоров'ям

У разі наявності симптомів теплового удару Супрун закликає звертатися за медичною допомогою. Резонною підставою для дзвінка на 103, за словами в.о. міністра охорони здоров'я України, є також ситуація, за якої теплові судоми та прояви теплового виснаження тримаються більш ніж 1 годину.

Раніше Супрун попередила, про смертельну небезпеку, яка чатує на тих, хто спекотного дня протягом тривалого часу перебуває в салоні автомобіля. Особливо уважними в.о. міністра охорони здоров'я України закликає бути батьків, які подорожують з дітьми й мають звичку лишати їх в машині самих.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечне сонце: Супрун розповіла, коли треба телефонувати "103"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути