Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2018 14:15

Метод текіли: учені розповіли, як швидко схуднути

Метод текіли: учені розповіли, як швидко схуднути
Вживання текіли в помірних дозах здатне прискорити процес схуднення. Фото: fromua.news

Вживання текіли в помірних дозах здатне прискорити процес схуднення. У ній міститься інгредієнт, який ефективно стимулює фізіологічні процеси і спалює жирову масу.

Учені університету Гвадалахари в Мексиці з'ясували, що блакитна агава, яка є головним компонентом текіли, ефективно сприяє зниженню надлишкової маси тіла, а вживання цього алкогольного напою в помірних дозах може прискорювати процес схуднення, пише Ukrhealth.

Крім цього рослина багате на сполуки і мікроелементи, що підвищують ефективність медпрепаратів в гастроентерології для боротьби з хворобою Крона і колітом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці відмовляються від горілки: що почали пити більше

Американські фахівці назвали текілу в помірних кількостях "еліксиром стрункості". Дієту на основі цього алкогольного напою назвали перспективною.

Проте регулярне вживання може спричинити виникненням проблем зі здоров'ям, а також викликати стійку пристрасть до алкоголю. Тому, якщо людина має генетичну схильність до алкоголізму, користуватися "методом текіли" для схуднення не варто.

Кожна жінка мріє про струнку фігуру. Але влітку не завжди вдається схуднути. Навпаки, часто вага тільки збільшується. Літо - час відпочинку у великих компаніях. А це смачний шашлик, алкоголь і пиво. Від них жир росте ще швидше, ніж від жирної їжі.

Зараз ви читаєте новину «Метод текіли: учені розповіли, як швидко схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути