четвер, 09 березня 2017 20:00

Медики розказали, як рятуватися від смогу

Медики розказали, як рятуватися від смогу
Фото: gismeteo.ua

Пити багато води, не провітрювати в хаті, та менше ходити по вулиці в час, коли на вулиці багато смогу рекомендують медики. Про це пише Українська правда.

"Дітям потрібно випивати до 1,5 літра на добу, дорослим і підліткам – до 2 літрів води. Потрібно утриматися від прогулянок, поменше відкривати кватирки. Якщо дитина погано почувається, то краще її залишити вдома. Жодної паніки бути не має, це не страшно", – сказав дільничний педіатр поліклініки Святошинського району №1 Павло Смалько.

Тим часом, синоптики розповіли, що сильні тумани спостерігають по всій правобережній Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину густого туману

"Дихайте через раз, якщо ви живете у великих, відповідно, загазованих містах. Вікна зараз, на щастя, й так не відкриваємо. Діти хай, при можливості, посидять вдома. Бо поєднання сильного туману з викидами міста у повітря при майже штилі – це смог, і тому, вдихати це неприємно, але ще й може бути шкідливо. Чекаємо посилення вітру", – сказала синоптик Наталка Діденко.

Густий туман укрив Київ. Зокрема, Позняки, Осокорки, Березняки, Дарницю і Троєщину 8 березня. У прес-службі КМДА сказали, що це типове явище для мегаполісів, пов'язане винятково з погодними умовами. Туман розвіється одразу, щойно зміняться погодні умови, зокрема, інтенсивність руху повітря.

Зараз ви читаєте новину «Медики розказали, як рятуватися від смогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути