Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2018 05:26

Сідниці та живіт: назвали найнебезпечніші пластичні операції

Сідниці та живіт: назвали найнебезпечніші пластичні операції
Ін'єкції силікону в обличчя - одна з найнебезпечніших пластичних процедур. Фото: artikelmagazin.de

Експерти в галузі пластичної хірургії назвали найбільш небезпечні для здоров'я пластичні операції. Зокрема, втручання в зону сідниць і живота.

Збільшення розміру сідниць

Під час операції жир з однієї частини тіла пацієнта викачують і за допомогою ін'єкцій наносять у сідниці. Велика кількість пацієнтів постраждали від цих ін'єкцій, а деякі померли. Бо непрофесійні лікарі гарували жир в кровоносні судини і вени, що призводило до жирової легеневої емболії, пише ladyhealth.com.ua.

Абдоминопластика або формування контурів живота

Робить плоский живіт. Однак відновлення після абдомінопластики небезпечне, бо людям треба перебувати в зігнутому положенні і без рухів. Це призводить до стагнації крові і формуванню тромбів, які можуть потрапити в легені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили 5 найбільш небезпечних дієт

Об'ємна ліпосакція

Це викачування з організму великих обсягів зайвого жиру. До неї вдаються люди, які страждають від ожиріння. Процедура може спровокувати пересування рідини в організмі, що викличе зневоднення і гіповолемічний шок - невідкладне патологічний стан, обумовлений швидким зменшенням об'єму циркулюючої крові в результаті швидкої втрати води і електролітів.

Ін'єкції рідкого силікону в шкіру обличчя

Результатом можуть бути перманентні зміни зовнішності. Тоді виникне потреба робити коригувальну операцію з видалення рідкого силікону. Він часто викликає відторгнення в організмі, появу шишок і та інфекцій.

Трьох китаянок, які зробили пластичні операції, зняли з рейсу в аеропорту Південної Кореї. Обличчя "туристок" були настільки запухлими, що їх не впізнали на фотографіях у паспортах.

Зараз ви читаєте новину «Сідниці та живіт: назвали найнебезпечніші пластичні операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути