понеділок, 22 жовтня 2018 09:22

Фармак Жебровської став основним партнером з'їзду хірургів України

Фармак Жебровської став основним партнером з'їзду хірургів України
"Фармак" підтримав проведення ХХІV з'їзду хірургів України, присвячений 100-річчю від дня народження академіка О.О. Шалімова. Фото: Retailers.ua

Нещодавно відбувся ХХІV з'їзді хірургів України – науково-практичний форум державного значення. На з'їзді обмінювались досвідом як вітчизняні так і іноземні спеціалісти – загальні хірурги, серцево-судинні хірурги, трансплантологи, дитячі хірурги, пластичні хірурги та комбустіологи, ендокринологи .

ПАТ "Фармак" виступив основним спонсором заходу та надав підтримку у його проведенні.

"Ми як лідери галузі, що дбаємо про якість своєї продукції задля здоров'я українців, вважаємо, що вкрай необхідно розвивати вітчизняну медичну науку. Соціально-відповідальний бізнес без сумніву має підтримувати наукові конференції та сприяти їх проведенню в України за участі найкращих світових представників. Саме тому "Фармак" підтримав ХХІV з'їзді хірургів України, що об'єднав близько 2000 фахівців хірургічного профілю, як вітчизняного, так і міжнародного рівня.", – зазначила Сусана Халілова, директор з маркетингу та продажів ПАТ "Фармак".

Під час з'їзду пройшли пленарні засідання, присвячені лікуванню вогнепальних ушкоджень, пов'язаних із воєнними діями, сучасним технологіям хірургічної корекції патології органів травлення, аналізу сучасного стану хірургічної допомоги населенню та завдань з поліпшення її організації та розгляду організаційних питань. Провідні фахівці галузі провели секційні засідання, присвячені раннім післяопераційним ускладненням, сучасному стану та проблемам серцево-судинної, дитячої, ендокринної, баріатрічної, пластичної хірургії та комбустіології і трансплантології.

Спеціальне відео з'їзду від "Фармак":

Зараз ви читаєте новину «Фармак Жебровської став основним партнером з'їзду хірургів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути