Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2018 05:28

Що роблять успішні люди щоранку

Що роблять успішні люди щоранку
Успішні люди прокидаються рано і використовують перші години дня для пробудження мозку. Фото: nv.ua

Такі успішні люди як прем'єрка Великобританії Маргарет Тетчер, гендиректор Disney Боб Айгер, керівники компаній та впливові особи мають схожі погляди на "правильний" ранок. Прокидаються близько 5 години. До роботи одразу не беруться, а використовують ранковий час для пробудження мозку.

Що саме треба робити протягом ранку розказала кореспондент Forbes Дженніфер Коен, пише видання "Моє здоров'я".

Фізичні вправи. Навіть звичайна розминка, поїздка на велосипеді, прогулянка в швидкому темпі здатні дати додаткову енергію тілу. А гормони, що виробляються під час такої активності, заряджають позитивом. Відмінне самопочуття зранку задасть продуктивний ритм на весь день.

План на день. Варто продумати всі важливі завдання і уявити найбільш складні ситуації, що очікують. Так можна зрозуміти який момент стане стресовим, а значить - вирішити як краще з цим справитись.

Обов'язковий сніданок. Він має бути здоровим і поживним. Без ранкового харчування сили швидко закінчаться, ви почнете нервувати. Крім того, зловживатимете перекусами та шкідливими продуктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім звичок, які зроблять вас довгожителем

Найскладніші справи або ті, за які не хочеться братися, треба зробити зранку. У цей час є більше енергії для їх виконання. Після цього неодмінно відчуєте легкість, і день мине більш приємно.

Дієтологи радять в якості корисного сніданку вживати смузі, мюслі, овочеві та фруктові салати. Також - яйця, що приготовані без смаження, та кисломолочний сир у складі будь-яких страв.

Зараз ви читаєте новину «Що роблять успішні люди щоранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути