Ексклюзиви
неділя, 15 грудня 2019 03:30

Чому глінтвейн корисний

Чому глінтвейн корисний
В чому користь глінтвейну. Фото: ukrhealth.net.

Глінтвейн містить велику кількість вітамінів і мінералі. Напій у помірних кількостях корисний організмі. Лікарі розмопвіли, чому глінтвейн корисний.

У зимовий час року організм вимагає більше вітамінів і мінералів, які можна отримати з найрізноманітніших джерел. При цьому глінтвейн є досить непоганою альтернативою в холодні вечори. Існує велика кількість рецептів напою, що людині приготувати його за власним смаком, передає ukrhealth.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаюче відкриття: назвали хвороби, які передаються дітям від матері

Лікарі розповіли, що глінтвейн позитивно впливає на судини, розширюючи їх і стимулюючи кровообіг. Крім цього, у багатьох добавках присутні антисептичні речовини. Зокрема кориця та бадьян. Він добре зігріває після тривалого перебування на холоді.

Та все ж є і протипоказання. Глінтвейн – алкогольний напій, тому зловживати ним не можна. Протипоказаний напій при високій температурі та при вірусних захворюваннях. В такому випадку можна замінити вино виноградним соком.

В одному з центральних районів Тернопільської області в гострому захворюванні дитини лікарі упізнали симптоми сибірської виразки. Про це з посиланням на Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «Чому глінтвейн корисний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути