Ексклюзиви
середа, 22 травня 2019 12:07

Яніна Соколова розповіла про свою боротьбу з раком

Яніна Соколова розповіла про свою боротьбу з раком
Яніна Соколова боролася з раком. Фото: facebook.com/yanina.sokolova

Українська журналістка 35-річна Яніна Соколова 7 місяців хворіла на рак. Вона виклала фото з поголеною головою та пост на Facebook, в якому розповіла про свою боротьбу з хворобою.

"Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. 7 місяців тому дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола. Публічне і реальне життя часто дуже контрастне.

Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір із Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під'єднана до апаратів, нашпигана катетерами по всьому тілу і з дірками у животі", - пише Соколова.

"За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думала лише про одне – до Москви": журналістка розповіла про перехід на українську

Журналістка зазначила, що за час лікування продовжувала працювати та створювати проекти. Закликала українців не ігнорувати власне здоров'я та не ставитись до хворих на рак, як до "живих трупів". Висловила подяку українським лікарям, своєму другові 44-річному Валерію Харчишину, який її підтримував, і своїм рідним.

"Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути щасливими. Навіть у цей кепський період", - зазначила Соколова.

У коментарях люди висловлювали співчуття та гордість за журналістку.

Українська журналістка Яніна Соколова зняла відеоролик, де в образі Адольфа Гітлера привітала росіян із прийдешнім Днем Перемоги. Журналістка порівняла нацистську Німеччину і путінську Росію та дійшла висновку, що вони практично нічим не відрізняються.

Зараз ви читаєте новину «Яніна Соколова розповіла про свою боротьбу з раком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути