Ексклюзиви
Четвер, 11 жовтня 2018 16:26

Які продукти перешкоджають розвитку діабету

Які продукти перешкоджають розвитку діабету
Молочні продукти містять безліч корисних речовин, серед яких кальцій, магній, калій, вітаміни К1 і К2, пробіотики. ФОТО: dailymail.co.uk

Молочні продукти з високим відсотком жирності знижують ризик появи діабету. Повний перелік найдієвіших ще не складено, однак беззаперечно корисними називають сир, йогурт і масло.

Визначили таку властивість молочки вчені проаналізувавши результати 16 попередніх досліджень, проведених протягом останніх 20 років за участі 63 тисяч добровольців дорослого віку. Усіх піддослідних перевіряли на наявність в організмі слідів споживання молочних продуктів. У тих, хто мав найбільш багатий молочкою раціон, ризик появи діабету був на 30%нижчим. Пише відоме британське видання Dailymail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог назвала небезпеку від знежирених молочних продуктів

Раніше розповіли про користь молочних продуктів у профілактиці серцево-судинних захворювань. Як виявилося, достатньо випивати по 3 порції молока або йогурту, з'їдати по 45 грамів сиру або 3-м ложкам вершкового масла на день, щоб ризик появи серцевого нападу зменшився вдвічі.

Зараз ви читаєте новину «Які продукти перешкоджають розвитку діабету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1455
Голосування Хто нині найкращий футбольний тренер світу?
  • 1) Хосеп Гвардіола
  • 2) Юрген Клопп
  • 3) Максиміліано Аллегрі
  • 4) Дієго Сімеоне
  • 5) Дідьє Дешам
Переглянути
Погода