середа, 21 листопада 2018 23:28

Як не набрати взимку зайвих кілограмів

Як не набрати взимку зайвих кілограмів
Правильне харчування допоможе втримати вагу на місці. ФОТО: mamaplus.md

Першим правилом для втримання ваги є дрібне харчування. Їсти слід кожні 2-4 години невеликими порціями. Це дозволить постійно бути ситим і не переїдати. Таке харчування піде на користь метаболізму й дасть можливість уникнути навантаження на органи шлунково-кишкового тракту.

Тим, хто дбає про свою фігуру, одразу після пробудження рекомендується випивати склянку чистої води. Тільки через півгодини варто приступати до кави або повноцінного сніданку, пише maximum.fm.

Снідати рекомендується вареними яйцями або яєчнею з тостом із цільнозернового хліба й двома шматочками сиру. На перший перекус після сніданку підійдуть фрукти або чашка чаю з крекером чи вівсяним печивом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали напій, здатний швидко тамувати голод

Обідати рекомендується гарячими стравами. Можна приготувати м'ясо або рибу. Ці продукти варто вживати саме вдень. Для вечері вони надто важкі на шлунок.

Вечеряти важливо на пізніше ніж за 3 години перед сном. Перевагу при цьому ліпше надавати рослинній їжі або нежирному йогурту. Підійде також сир.

Раніше назвали дієту, яка є найкращою для схуднення. Протягом дня вона дозволяє спалити на 250 кілокалорій більше, ніж їй подібні. За умови дотримання такого харчування в організмі утворюється значно менше гормону голоду. Як наслідок, людина не споживає зайвих кілокалорій й поступово спалює набрані раніше кілограми.

Зараз ви читаєте новину «Як не набрати взимку зайвих кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути