Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2017 16:04

7 порад на випадок переїдання

7 порад на випадок переїдання
Фото: claudia.pl

Щоб з'їсти зайвого, досить заговоритися або захопитися улюбленою стравою. Поради про те, як одужати після вживання зайвого публікує claudia.pl.

1. Гімнастика живота. Встань. Зроби вдих і видих. Не набираючи повітря спробуй порухати м'язами живота. Втягуй місце навколо шлунку до хребта. Розслабся, зроби вдих і повтори вправу кілька разів. Це покращить кровообіг та захистить від застійних процесів всередині. Якщо під час вдихання повітря відчуваєш, що їжа не дає тобі дихати, вийди на прогулянку - вона також є гімнастикою.

2. Яблучний оцет. Заливаємо одну-дві ложки яблучного оцту склянкою теплої води. Додаємо трошки меду. Випиваємо через пів години після прийому їжі. Суміш має пектин, прискорює вироблення жовчі та шлункового соку.

3. Каша з насіння льону. Ложку насіння залити склянкою окропу. Найкраще їсти через годину після того, як відійшли від столу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловживання мандаринами отруює шлунки дітей

4. Келих алкоголю. Це може бути червоне вино, 50 грамів горілки з перцем. Допоможе травленню та поліпшить кровообіг. Але більше не пити. Бо надмір спиртного навпаки зупинить процеси травлення.

5. Узвар з майорану. Сприятиме виділенню шлункового соку, ліквідує зупинку шлунку. Три ложки майорану заливаємо склянкою узвару. Настояти 15 хвилин накритим. П'ємо гарячим.

6. Масаж нижньої частини живота. Його треба робити акуратно, однією рукою. Роблячи колові рухи за годинниковою стрілкою. Його треба робити найменше 25 хвилин. Найкраще - іншою людиною. При цьому хворий має лежати на спині. Цей метод можна застосовувати і дітям.

7. До живота можна прикладати грілку на 15-20 хвилин. При цьому пити чай з меліси, м'яти, рум'янку, імбиря.

Зараз ви читаєте новину «7 порад на випадок переїдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути