понеділок, 28 листопада 2016 00:30

"Завдяки травам забудете про демодекоз назавжди"

— Мама три роки хворіла на демодекоз. Обличчя було все в червоних прищах. Мучилася страшно, — каже 34-річна Марина Гусь з Ірпеня на Київщині.

Жінка звернулася до травниці Тетяни Павлівни Радіонової.

— Тепер у мами обличчя абсолютно гладке й чисте. На 22 роки старша за мене, а виглядає молодшою. Тепер я дуже вірю травниці. Знаю, якщо звернуся до неї з іншими проблемами, обов'язково допоможе, — говорить Марина Гусь.

— Демодекоз спричиняє активізація кліща демодекса, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Практично всі люди — носії цього паразита. Але не в кожного сусідство переходить у цей страшний діагноз. Потрібні пускові чинники. Демодекоз сам не мине. Якщо пустите на самоплив, можливі сильні ушкодження шкіри, грубі рубці. Обличчя стає нерівне, одутле. Покривається горбками, пухирцями й навіть виразками. Шкіра змінює колір із червоного або рожевого на землисто-сірий. Порушується міміка. Якщо демодекоз зачіпає ніс, він збільшується, стає схожий на сливу.

Кліщ демодекс спричиняє й інші хвороби. У чоловіків — простатит. У жінок — збої в роботі щитовидки. Він часто провокує алергію всього організму, себорею й розацеа. Розвиваються хвороби нервів.

— Боротьба з демодекозом має бути комплексна, — каже травниця. — Потрібно відновити захисні сили шкіри. Для цього я виготовляю протирання й мазь на травах для зовнішнього застосування. Придушити активність кліща допоможе мій збір із цілющих трав і коренів — для внутрішнього вживання. Позитивні зміни помітні вже на третій-четвертий день. Мій натуральний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою. Не має побічних дій. Головне — виконувати всі рекомендації й закріпити результат. Тоді завдяки травам забудете про демодекоз назавжди. Свої засоби я надсилаю поштою. Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить моїх засобів від демодекозу, але хто поінформований, той озброєний. Замовляйте натуральні трав'яні засоби від демодекозу, а також книжку "Встань над болем своїм" у мене.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають чудовий оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу від різних недуг і замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Завдяки травам забудете про демодекоз назавжди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути