Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 18:12

Володимир Черняк вилікувався у піраміді

Автор: фото: Микола КАРНАРУК
  До лікувальної піраміди черкащанин Володимир Черняк приїздить через день, проводить у ній 5 хвилин. Конструкція пофарбована у блакитний колір. Лавка — теж. Але чоловік каже, що для лікування це не має  значення
До лікувальної піраміди черкащанин Володимир Черняк приїздить через день, проводить у ній 5 хвилин. Конструкція пофарбована у блакитний колір. Лавка — теж. Але чоловік каже, що для лікування це не має значення

55-річного Володимира Черняка з Черкас вилікувала дерев"яна піраміда, яку він зробив сам. До цього Володимир Євгенович переніс 17 операцій. Рани не загоювалися, від ліків почалася алергія, а лікарі нічого втішного не прогнозували.

— Піраміда стоїть у дворі сусідів. Ми її вдвох з дядь Сєнєю зробили. Він знає плотницьку справу, — їдемо в синій дев"ятці Черняка у провулок Нахімова. — Я зараз живу в панельній багатоповерхівці. Піраміда у квартирі не функціонуватиме. Над її верхом не має бути ні металу, ні бетону.

З травня по серпень минулого року Черняк лежав у різних лікарнях.

— У мене все тіло порізане. Ось такі шрами всюди, — показує на шиї шрам з 5 см. — Я переніс 17 операцій.

Чим хворів — не каже, мовляв, не хоче згадувати той жах. Зізнається, що оперували легені, серце, нирки, шлунок. Рани погано загоювалися. На кінець уже не міг ходити.

— Мені вже не допомагали ніякі ліки, навпаки, пішла алергія. Тоді-таки, завдяки двом хірургам, я почав потроху підніматися. Уся рідня кинулася шукати, як мене вилікувати. Моя мама Лариса Володимирівна живе у Луцьку. Зібрала інформацію про піраміди, що через них до людини переходить космічна енергія, — розповідає Черняк, заходячи до двору.

Піраміда збита дерев"яними цвяхами

За фахом Володимир — інженер лісового господарства, закінчив Львівський лісотехнічний інститут. 52-річна дружина Наталія — податковий інспектор. Подружжя має двох дітей. 27-річний Євген займається вантажними перевезеннями, а 17-річна Аня закінчила торговельний коледж.

У дворі, з правого боку від хати, на чотирьох цеглинах стоїть двометрова піраміда з фанери. По боках оббита дубовими й сосновими рейками. Угорі — шкіряними стяжками. Двері зроблені з оргскла. У середині є лавка.

— Зверніть увагу: вся піраміда збита дерев"яними цвяхами. Нічого залізного. А розміри мають бути максимально точними. Від цього залежить її сила, — згадує, що з сусідом близько місяця морочилися, поки зробили.

Каже, розміри йому прислав Володимир Беспалов з Миколаєва, у якого була така сама.

— Ми спочатку не витримали розмірів основи, збили неправильно кут. Її ще треба й виставити добре. Вхід — строго на північ. Компас для цього не годиться, в нього велика погрішність. Ми брали спеціальний прилад "Бусоль", — Черняк сідає у піраміду й закривається зсередини дверцятами. Пояснює, що сидіти можна не більше 5 хв.

Узимку вони з сусідом ставили у піраміду банку з водою. Іншу, таку саму, — надворі. У піраміді вода не замерзала. І м"ясо в жару клали на тиждень. Лежало, як свіже. Молоко там так само не кисне.

Володимир Євгенович заряджає у піраміді воду для їжі. Ставить на вісім годин.  Називають її пірамідальною, кажуть, вона стає, як свячена.

— Перший місяць, коли хворів, щодня сидів у піраміді по 5 хвилин. Потім, коли став почуватися краще, почав через день. І зараз так само. Це вже стало для мене як своєрідний ритуал, — розповідає, що почувається добре. Віднедавна зайнявся бізнесом.

Володимир Євгенович читав, що в Карпатах пастухи брали з собою в гори п"ять однакових палиць. Виставляли з них піраміду і зберігали там м"ясо й молоко. Каже, якщо покласти туди насіння, то його урожайність підвищиться на 40%.

Черняк усім дозволяє користуватися пірамідою. Грошей за це не бере. Скоро перенесе її до синового двору, що поряд. Не хоче набридати сусідам. Спеціально для цього вже підготував місце.

— Хай люди лікуються, — каже чоловік. Питаю, чи не планує виготовляти на замовлення. — За таке платню брати гріх? З радістю розкажу, як зробити піраміду. Мій телефон: 8 (0472) 66 46 41.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Черняк вилікувався у піраміді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути