Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 18:19

Вилікуєш тіло — вилікуєш душу

 

Після публікації у "Газеті по-українськи" від 21 листопада листа пацієнтки Тетяни, яка вилікувалася в Центрі народної і нетрадиційної медицини "Нова Хвиля", читачі просять  розказати докладніше про цей заклад. Зі слів директорки Аліни Герасименко, центр "Нова Хвиля" відкрили нещодавно, однак він уже має своїх клієнтів. Головна реклама — самі пацієнти. Вони  розповідають родичам і знайомим, що лікування у закладі їм допомогло.

— Наш центр незвичайний тим, що тут працює серйозна духовна школа. Робота ведеться індивідуально чи у групах. Усе це безплатно. Адже вилікуєш душу — вилікуєш тіло. Часто питають: які хвороби ви лікуєте? Не можна лікувати хворобу — потрібно лікувати людину, пояснює Аліна Герасименко. — Коли розібратися у причині та усунути її, недуга піде. Випадкового захворювання немає. До хвороби, яка виявляється на фізичному тілі, йдуть роками. Головне — віра, що тобі обов"язково допоможуть.

Усі фахівці центру "Нова Хвиля" мають відповідні дипломи та значний досвід роботи і в Україні, і за кордоном.  Михайло Чубко із благословення православної церкви проводить духовні практики зі зцілення недуг душі й тіла понад 17 років. Цілитель об"єднав знання та практику стародавніх цивілізацій і сучасної медицини. Михайло Тарасович також може визначити, чи є в квартирі геопатогенні зони.

Цілитель Сергій Бальцер закінчив Київську академію народної медицини. Має дар ясновидіння.

Володимир Гронський, цілитель-біоенергетик, більш як 12 років практикує безмедикаментозне вирішення проблем, пов"язаних із хворобами голови, ніг, хребта, внутрішніх органів, а також реабілітує після інсульту.

У центрі застосовується новітній метод ранньої діагностики, розроблений Міжнародною академією нових медичних технологій. Це допомагає виявити недугу на клітинному рівні та провести своєчасне лікування шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної, сечостатевої чи легеневої систем.


Докладніше дізнатися про медичний центр і отримати консультації можна за тел.: (044) 426 97 89, 8 (067) 466 18 83

м. Київ, вул. Автозаводська, 43 (район Куренівки).

Ліцензія МЗ України АВ N 386773 

Зараз ви читаєте новину «Вилікуєш тіло — вилікуєш душу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути