пʼятниця, 28 січня 2011 05:15

Валерій Колісник одужав за три місяці занять на дошці Євмінова

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  У вінницькому ”Вертебрально-оздоровчому центрі Євмінова” лікар Андрій Бялковський проводить індивідуальне заняття з пацієнткою Надією Куліковою
У вінницькому ”Вертебрально-оздоровчому центрі Євмінова” лікар Андрій Бялковський проводить індивідуальне заняття з пацієнткою Надією Куліковою

"Скільки я по лікарях ходив, ніхто не міг оприділити, чому мене зігнуло. Спочатку просто ногу тягнуло, а потім як зажало, то розігнутися не міг, — розповідає вінничанин Валерій Колісник, 36 років. — Робили уколи, лічили, але нічого не помагало. На МРТ(магнітно-резонансна томографія. — "ГПУ") оприділили у мене грижу у 6 міліметрів. Сказали робити операцію. Але я не хотів. Їздив до вертебрологів по всій Україні. А тут мені у нас порадили звернутися у центр Євмінова. Доктор Бялковський сказав: "Хочеш стати на ноги, допоможу".

Лікар з народної та нетрадиційної медицини, вертебролог Андрій Бялковський, 42 роки, склав для Колісника індивідуальний комплекс вправ на профілакторі Євмінова. Це спеціальний ортопедичний пристрій. Методика Євмінова дає стійкий лікувально-відновлювальний ефект. В її основі — дозоване витягнення хребта з одночасним тренування коротких м'язів спини. Вправи за методикою Євмінова доступні кожному, незалежно від віку і стану організму.

— Через силу почав заніматися. Андрій Юрійович ще й психологічно мене підтримував. Я ж майже півроку зігнутим ходив. Батьки вже думали, що інвалідом буду, — продовжує Валерій Анатолійович. — Через місяць усілєнних трєніровок я став розгинатися. Ще через два місяці повністю одужав, а на третій місяць бігав. Зараз кожен день вдома на дошці Євмінова виконую вправи замість зарядки.

Паралельно вінничанин лікувався й звукорезонансною терапією за методом Віктора Гаврилюка. Відвідав 12 сеансів.

— Це революційна програма академіка Гаврилюка, яка лікує людину звуковими частотами. Суть методу проста — ставиш диск у DVD чи CD-програвач і слухаєш музику, — пояснює Бялковський.

Звукорезонансна терапія покращує кровообіг, обмін речовин, відновлює імунну систему, розробляє хребет і суглоби, заспокоює та відновлює нервову систему. Діє на всі органи та системи. До 55 років можна повністю омолодити організм. Перед застосуванням цієї методики необхідно отримати попередню консультацію лікаря.

— Застосовують її не тільки як лікувальний метод. Це також гарна профілактика будь-яких захворювань. У мене нестандартний підхід до лікування. Я вважаю, що схеми лікування повинні бути індивідуальними. Лікар повинен бути консультантом, помічником. Допомогти можна лише пацієнтові, який прагне одужання і налаштований працювати. Тільки тоді буде досягнутий гарний результат, — наголошує Бялковський.

"Вертебрально-оздоровчий центр Євмінова"

м. Вінниця, вул. Блока, 18/2. Тел. 50 50 81, 69 09 19, 0 (97) 237 73 08, www.evminov.com

Зараз ви читаєте новину «Валерій Колісник одужав за три місяці занять на дошці Євмінова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути