Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2018 05:36

"У санаторії "Карпати" ніби в молодість повернулася"

Автор: ФОТО надане санаторієм КАРПАТИ
  До санаторію ”Карпати” звертаються пацієнти після інсульту та із захворюваннями органів травлення
До санаторію ”Карпати” звертаються пацієнти після інсульту та із захворюваннями органів травлення

— Рік тому перенесла інсульт. Але вже потроху відійшла від хвороби. Можу говорити, ходити. Все завдяки тому, що лікарі відправили мене в санаторій "Карпати", — розповідає 63-річна Марія ­Калинець із Тернополя.

ДП "Клінічний санаторій "Карпати" розташований у селі Карпати Мукачівського району Закарпатської області. Тут лікують різні види склерозу, людей після інфаркту серця, гіпертонічну хворобу. Є пацієнти з наслідками інсультів, із захворюваннями органів травлення, сечовиділення, опори та руху.

— Я проходила реабілітацію в медичному відділенні, де лікують наслідки інсультів. Жила в одномісній кімнаті з усіма зручностями. Повітря тут чисте, дихається легко, навколо гори. Пила мінеральні води з природних родовищ, щоб кров добре циркулювала. Приймала цілющі ванни, ходила на масажі. Займалася лікувальною гімнастикою і грязелікуванням, за рекомендаціями лікаря, — продовжує.

У санаторії "Карпати" можна отримати висококваліфіковані послуги лікарів: кардіологів, невропатологів, ендокринолога, терапевта, гінеколога, стоматолога й інших. До послуг хворих перукарня, косметичний салон, пошта, магазини. Поряд розташована залізнична станція.

— Сюди можна легко добратися. Поїзд зупиняється на станції. Зі мною в купе їхали люди з Києва також на лікування. Ми разом із ними були на екскурсії в Ужгороді. Тут є безкоштовні та платні екскурсії. Представлені й інші розваги, особливо для молодих людей. Проводять дискотеки й концерти, є кіно й бари. В санаторії "Карпати" ніби в молодість повернулася, — додає Марія Петрівна.

Хворих медичних відділень санаторію забезпечують дієтичним харчуванням у їдальнях. Страви замовляють наперед. Їх готують відповідно до дієт і призначень лікарів.

Висококваліфіковані спеціалісти оздоровниці "Карпати" завжди готові допомогти.

Оксана Княжик

Тел.: 0(3131) 5 44 33, 0(3131) 7 33 07.

E-mail: marketing_к[email protected]

www.sanкarpaty.com

Зараз ви читаєте новину «"У санаторії "Карпати" ніби в молодість повернулася"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути