Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2018 05:35

У санаторії "Діброва" радикуліт лікують радоновими водами

Автор: ФОТО надане санаторієм ”Діброва”
  ”Діброва” забезпечує відпочивальників комплексним санаторно-курортним лікуванням
”Діброва” забезпечує відпочивальників комплексним санаторно-курортним лікуванням

— Понад п'ять років страждаю від радикуліту. Пройшла десятки курсів лікування, але бажаного результату не досягла. Хвороба з кожним днем турбує все більше, болі посилюються, — розповідає 43-річна Ольга Миколаївна з м. Чигирин Черкаської області.

— Нещодавно зустріла приятельку, яка напередодні повернулася з відпочинку. Була в санаторії "Діброва" у місті Біла Церква на Київщині. Дізнавшись про мої проблеми зі здоров'ям, порадила поїхати в "Діброву". Там лікується сім років і задоволена результатом. І я, дослухавшись до її поради, придбала путівку на 12 днів.

— Радикуліт — це запалення або ушкодження нервових корінців спинного мозку. Раніше від цієї хвороби страждали люди старші 40 років, але сьогодні вона атакує й молодих. Особ­ливо професійних спортсменів і тих, хто протягом дня працює за комп'ютером, — каже Іван Демиденко, лікар-невропатолог санаторію.

Оглянувши Ольгу Миколаївну, медик призначив курс лікування. Зокрема радонові ванни, підводне витягнення хребта, ампліпульс­терапію, мануальну терапію й лікувальну фізкультуру.

— Радонова вода зменшить запалення в хреб­цях, усуне больові відчуття. Відновить баланс води і солей в організмі. Посилить виведення шкідливих токсинів і шлаків. Завдяки вмілим рукам мануального терапевта санаторію зменшиться больовий синдром, поліпшиться еластичність зв'язок, покращиться кровообіг у тканинах. Позитивний результат дає й підводне витягнення хребта, — розповідає лікар. — Збільшаться міжхребцеві відстані, внаслідок чого зникає здавлювання судин і нервових корінців. А отже — зникає набряк і біль.

Лікувальна фізкультура при радикуліті покращує обмін речовин у тканинах. Сприяє зникненню застійних станів у м'язах і внутрішніх органах. Також поліпшується лімфо- і кровообіг.

— Результат не змусив довго чекати. На сьомий день лікування біль зник зовсім — розповідає Ольга Миколаївна. — Отримала задоволення від лікування та перебування в санаторії. Чудовий персонал, смачне й різноманітне харчування, комфортні умови проживання, прекрасна природа в поєднанні з ефективним лікуванням вилилися в результат, якого я не очікувала. Відчула себе здоровішою, сильнішою, навіть молодшою.

Повернувшись додому, зателефонувала приятельці і подякувала за хорошу пораду. Наступного року планую знову відвідати санаторій "Діброва". Але поїду не сама, а з чоловіком.

За додатковою інформацією звертайтеся:

санаторій "Діброва"

09111, Україна, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Лісова, 2б

Тел.: 0(4563) 61 5 24, 0(96) 390 63 39, 0(99) 752 31 50, 0(63) 781 93 50

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Діброва" радикуліт лікують радоновими водами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути