Ексклюзиви
пʼятниця, 14 жовтня 2011 07:00

У "Медоборах" до кожного пацієнта знаходять індивідуальний підхід

 

— Хвороби опорно-рухового апарату, на жаль, дуже часто супроводжуються іншими захворюваннями. Тому при лікуванні слід бути дуже обережними, — розповідає головний лікар санаторію "Медобори" 48-річний Василь Мартинюк.

— Завдяки наявності чотирьох природних лікувальних факторів — сірководневої води, типу Мацести, натрій-хлоридної води, типу Моршин, сульфатних торфогрязей, голубої глини — ми можемо лікувати захворювання на різних стадіях, а також із різними супутніми недугами. До кожного пацієнта знаходимо індивідуальний підхід, залежно від його основної хвороби, супутніх, навіть віку. Для лікування суглобів застосовуємо витяжку у сірководневій воді.

У лікувально-діагностичному відділенні санаторію працюють кабінети функціональної діагностики, бальнеологічне відділення з натрій-хлоридними, сірководневими ваннами, душами, підводним масажем, вертикальною витяжкою, басейном; торфогрязеве й озокеритопарафінове відділення, сухі вуглекислі ванни, бювет з натрій-хлоридною водою.

— Широкий діапазон лікувальних засобів дозволяє лікувати недуги не тільки опорно-рухового апарату, а й нервової системи, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем, гінекологічні, шкірні та ендокринні захворювання. Широко використовуємо комплекс традиційного фізіотерапевтичного лікування. Якщо традиційні методи неефективні, можемо застосовувати нетрадиційні: апітерапію — лікування продуктами бджільництва, іпотерапію — за допомогою верхової їзди на конях, пиволікування — живе нефільтроване пиво п'ють, роблять пиво-медові обгортання і пивні ванни, гірудотерапію — лікування п'явками, кріотерапію — лікування холодом. Практикуємо фіто-, аромотерапію, спелеотерапію — штучна соляна печера.

До послуг пацієнтів також — стоматологічна і зубопротезна служби, клінічна лабораторія, кабінет ультразвукової діагностики.

У санаторії створили всі умови для зручного та повноцінного відпочинку пацієнтів — одно- і двомісні спальні кімнати, замовне харчування, кіноконцертний зал, бібліотека, сауна, конгрес центр, відеозал.

— Усі корпуси у нас з'єднані теплими переходами, тож на процедури можна ходити навіть у халаті. Також, ми маємо власну систему тепловодопостачання, автономну котельню, свої свердловини з мінеральною водою. Отож, шановні читачі, запрошуємо до нас на лікування та відпочинок, вартість одного дня перебування від 228 гривень — лікування, замовне харчування, проживання.

Санаторій "Медобори" розташований за адресою с. Конопківка, Теребовлянський р-н, Тернопільська обл.

Тел.: 0(3551) 2 22 67, 0(50) 611 40 33, факс: 0(3551) 5 12 33.

Е-mail: [email protected].

www.medobory.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «У "Медоборах" до кожного пацієнта знаходять індивідуальний підхід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути