Ексклюзиви
Понеділок, 22 жовтня 2007 15:29

У Європі заборонили сіль із йодатом калію

Йодовану сіль слід тримати в сухому, холодному місці, тоді вона краще зберігатиме свої властивості. Сіль із відкритої пачки треба вжити за три-чотири місяці.

— При нагріванні йод випаровується наполовину, тому їжу краще солити безпосередньо перед уживанням, — радить Олександр Гридько, лікар центру ведичної медицини "Расаяна".

Сіль, насичену йодатом калію, лікарі вживати не радять. Довели, що ця речовина має канцерогенні властивості. Її використання в Європі заборонили.

Зараз ви читаєте новину «У Європі заборонили сіль із йодатом калію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода