Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2007 15:29

У Європі заборонили сіль із йодатом калію

Йодовану сіль слід тримати в сухому, холодному місці, тоді вона краще зберігатиме свої властивості. Сіль із відкритої пачки треба вжити за три-чотири місяці.

— При нагріванні йод випаровується наполовину, тому їжу краще солити безпосередньо перед уживанням, — радить Олександр Гридько, лікар центру ведичної медицини "Расаяна".

Сіль, насичену йодатом калію, лікарі вживати не радять. Довели, що ця речовина має канцерогенні властивості. Її використання в Європі заборонили.

Зараз ви читаєте новину «У Європі заборонили сіль із йодатом калію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути