середа, 27 червня 2007 19:10

Температура може підвищитися через перевтому

1  Лікування зубів краще відкласти — пломби не триматимуться довго. Бережіть спину, бо можуть зміститися диски. Турбуватимуть ревматичні болі в суглобах.

2–4 Емоційно насичений час. Погіршується відтік крові, тому хворим на варикози та тромбози треба не перевантажувати ноги. Проведіть процедури очищення судин.

5–6 Можна видаляти бородавки, родимки, мозолі. Приділіть увагу стопам, але не оперуйте їх. Добрий ефект дасть масаж.

7–8 Гіпертонікам треба слідкувати за кров"яним тиском. Може боліти голова через спазм судин. Відкладіть лікування очей.

9–10 Загострюються запальні процеси в органах кишково-шлункового тракту. Слідкуйте за харчуванням і не перевантажуйте шлунок. Відмовтеся від міцних напоїв.

11–12 Вдалий час для профілактики хвороб органів дихальної системи. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Не треба стригтися. Зростає ризик захворіти на інфекційні хвороби, тому добре мийте руки.

13–14 Погіршується обмін речовин та робота органів травлення. Організм потребує більше води. Ліки погано засвоюються.

15–16 Стежте за роботою серця. Підвищується ламкість судин, можуть утворитися гематоми. Відкладіть операції. Голодувати не можна.

17–19 Відвідайте перукарню та тренажерну залу. Можна спробувати нову дієту. Не налягайте на тістечка та морозиво — швидко поправитеся.

20–21 Уваги потребує видільна система, бо активно утворюються камені та пісок. Загострюються хвороби нирок і сечового міхура. Може бути алергія на шкірі від побутової хімії.

22–24 Не можна робити абортів. Розпочніть лікування репродуктивних органів. Важко проходитимуть критичні дні у жінок. Посилюється кровотеча. Погано заживають рани.

25–26 Підтримайте роботу печінки відновлювальними препаратами. Не їжте смаженого й копченого. Краще попити фітопрепарати, а не таблетки.

27–29 — Стережіться застуди. Може підвищитися температура через перевтому. Займіться зміцненням нігтів і волосся.

30–31 Важко бути врівноваженим. Нервова система збуджена. Попийте заспокійливих препаратів. Хворі на виразку шлунка мають слідкувати, щоб не виникла внутрішня кровотеча.

Зараз ви читаєте новину «Температура може підвищитися через перевтому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути